Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Ιουλίου 2011

Η Ναόμι Κάμπελ με Ντορόνιν στη Σύμη !

Στη Σύμη με ιδιαίτερα ακριβά γούστα. Η sexy «γαζέλα» Ναόμι Κάμπελ από προχθές το βράδυ απολαμβάνει τις ομορφιές του μαγευτικού νησιού, σε ταξίδι αστραπή με τον Ρώσο μεγιστάνα σύντροφό της. Με την παρέα της χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ στις εξορμήσεις της δεν παραλείπει να γευτεί τα εδέσματα των εστιατορίων του νησιού.




Μάλιστα, μαθαίνουμε πως είναι ιδιαίτερα large αφού τα πουρμπουάρ που αφήνει υπερκαλύπτουν και τον λογαριασμό!

Ήρθε στο νησί μας και έφαγε στο μαγαζί μας, μας λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Παντελής», ο οποίος ξαφνιάστηκε όταν αντίκρισε μπροστά του τη Ναόμι. Η γοητευτική «γαζέλα» ήταν ήρεμη και γελαστή και βρέθηκε στο μαγαζί του χθες το μεσημέρι. «Έφαγε γαριδάκι, συνα­γρίδα, ήπιε απλό κρασί και συνοδευόταν από έναν ηλικιωμένο κύριο» μας μεταφέρει και προσθέτει: «Το πουρμπουάρ ήταν μεγαλύτερο από όσο στοίχιζε το γεύμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η sexy «γαζέλα» ήρθε με τον αγαπημένο της μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν σε ένα ταξίδι-αστραπή στα ελληνικά νησιά. Το super μοντέλο αρχικά επισκέφτηκε την Κω, το μεσημέρι της Τρίτης, με μια παρέα οκτώ ατόμων ρωσικής καταγωγής. Η παραμονή της γνωστής για τον ευερέθιστο χαρακτήρα καλλονής ήταν μόνο για μερικές ώρες, καθώς έκανε μια βόλτα στο λιμάνι του νησιού και αναχώρησαν το ίδιο βράδυ για Σύμη. Στο πανέμορφο ακριτικό νησί έφτασε σχετικά αργά, γύρω στις 11.00 το βράδυ, ωστόσο η εξωτική ομορφιά της δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν δίπλα τους celebrities και υποψιασμένοι πλέον την εντόπισαν με το που πάτησε το πόδι της στο νησί. Μια πολυτελή θαλαμηγό είχε αγκυροβολήσει στην παραλία Νανού και η παρέα της Ναόμι έφτασε στο νησί με φουσκωτό σκάφος. Όπως μας εκμυστηρεύονται κάτοικοι του νησιού, η παρέα κατευθύνθηκε προς το αργεντίνικο εστιατόριο «Μούσες», όπου κάθισαν για να δειπνήσουν.

Η Ναόμι επέλεξε gourmet κουζίνα και παρήγγειλε καρπάτσιο ολόφρεσκου ψαριού και ριζότο με τρούφα. Ακριβά τα γούστα της γοητευτικής καλλονής καθώς μόνο το κρασί που συνόδεψε το γεύμα στοίχησε 500 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού φαίνονταν πως γνώριζαν για την υψηλή άφιξη στο νησί τους. Ο Φερνάντο και ο Λισάντρο ήταν προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις των πελατών τους και είχαν προμηθευτεί τα καλύτερα ψάρια προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.

Στο πλάι της, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν συνέχεια ο Βλαντιμίρ Ντορόνιν, μεγαλοεπιχειρηματίας, από αυτούς που αναδύθηκαν τον καιρό της ηγεσίας Πούτιν διαπρέποντας στον κατασκευαστικό κλάδο. Το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο και ιδιαίτερα ήρεμο, ωστόσο συνέχεια κοιτούσε γύρω του μήπως κάποιοι παπαράτσι απαθανατίζουν τις προσωπικές τους στιγμές. Μετά το γεύμα αποχώρησαν μαζί με τους φίλους τους για την πολυτελή θαλαμηγό προκειμένου να ξεκουραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα έχει ενημερώσει τις λιμενικές αρχές πως σήμερα θα κατευθυνθεί προς Ρόδο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το πότε.






Πηγή: toblogtonkirion.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός