Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Ιουλίου 2011

Καυτά φιλιά Ζέτας-Μιχάλη στην Πάρο !

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγιναν ζευγάρι. Ένας χρόνος, και το φετινό καλοκαίρι είναι πραγματικά... το καλοκαίρι του απόλυτου έρωτά τους.








Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! εντόπισε το ζευγάρι στην Πάρο και απαθανάτισε τις στιγμές της ξεγνοιασιάς τους. Δύο άνθρωποι πολύ ερωτευμένοι που πλέον δεν κρύβονται αλλά "φωνάζουν" την ευτυχία τους.



Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τις περιοδείες του σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα, εκείνος βρίσκει το χρόνο μαζί με την αγαπημένη του να περνάει έστω κι ένα Σαββατοκύριακο στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο, όπου διαθέτει και σπίτι.



Οι δυο τους με μία ομπρέλα, δύο κίτρινες πετσέτες, τα μαγιό τους, μία φωτογραφική μηχανή και δύο φέτες καρπούζι δείχνουν να έχουν ολόκληρο τον κόσμο. Παίζουν στη θάλασσα, αγκαλιάζονται, φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλον και εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τον έρωτα του. Εκείνη τον φροντίζει, βάζοντας του αντιηλιακού ενώ εκείνος δείχνει πλέον απελευθερωμένος από το "καλούπι" του ευαίσθητου, σεμνού και ντροπαλού καλλιτέχνη που έκρυβε την προσωπική του ζωή και δίσταζε να μιλήσει για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του.



Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή και σίγουρα κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.







www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός