Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Ιουλίου 2011

Στην Κουρούτα, γέννησε καρέτα- καρέτα παρουσία πλήθους !


Το Χελωνίτη κόλπο, και ειδικότερα την παραλία της Κουρούτας, επέλεξε το απόγευμα του Σαββάτου μία χελώνα καρέτα- καρέτα για να... γεννήσει τα αυγά της, παρουσία μάλιστα πλήθους λουομένων οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού είχαν μία μοναδική εμπειρία.




Η χελώνα έκανε την εμφάνισή της στην παραλία γύρω στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, αφού δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου από το πλήθος. Η καρέτα- καρέτα επέλεξε το μέσον του Χελωνίτη κόλπου για να γεννήσει τα αυγά της και ειδικότερα το σημείο της παραλίας που βρίσκεται το εστιατόριο «Αχίλλειον» του κ. Ντίνου Αναγνωστόπουλου.

Η χελώνα χάραξε το δικό της δρόμο επάνω στην άμμο, πέρασε ανάμεσα στο πλήθος, επέλεξε το σημείο που ήθελε και εκεί γέννησε τα αυγά της, με τους λουόμενους κάθε ηλικίας να παρακολουθούν έκπληκτοι, κάνοντας λόγο για μία μοναδική εμπειρία.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj23KTY4KkBMmh4o1QnpcFGPXjiYV3Dme2I6O8pNedAfQdNa1hMpgOMOypCtioHFpCFR7Zc3n1GFF6K3zZUTdVpBYb0lc4qELgOryi_-INtdGs0qTYwVlzxWw3IeWr1p3g48aKboWQdBWs/s1600/tromaktiko11.jpg


Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός