Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Ιουλίου 2011

Βρήκε ιό η Google και στέλνει μηνύματα!


Google ανέφερε την Τετάρτη πως έχει αρχίσει να δείχνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα στους χρήστες των προσωπικών υπολογιστών, που αφορά την πρόσληψη κάποιου ιού.







Η εταιρία φαίνεται πως ανακάλυψε έναν νέο τύπο κακόβουλου λογισμικού, όταν πραγματοποιούσε συντήρηση ρουτίνας στα κέντρα δεδομένων της, σύμφωνα με το πρακτορείο CNN.

Πολλές αναζητήσεις έδειχναν πως γίνονται μέσω “proxies”, ενδιάμεσους διακομιστές, κάτι που κίνησε την περιέργεια των τεχνικών της Google.

Σε συνεργασία με τους υπευθύνους των προσβεβλημένων υπολογιστών (κάτι που ενέπλεξε και τα τεχνικά τμήματα εταιριών) μπόρεσαν και ανακάλυψαν πως οι ενδιάμεσοι διακομιστές ήταν αυτοί που προσέβαλαν υπολογιστές με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Οι χρήστες των υπολογιστών που έχουν εκτεθεί σε αυτό το «malware», θα δουν μία μεγάλη κίτρινη προειδοποίηση που θα τους επιστά την προσοχή για πιθανή προσβολή.

Η Google συνιστά ηρεμία και αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.









πηγή
www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός