Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Ιουλίου 2011

Ρουβάς – Onirama: Η συνεργασία της χρονιάς!

Βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και είναι άκρως περιζήτητος.

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται ήδη για τις επόμενες εμφανίσεις του που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν το talk of the town του ερχόμενου χειμώνα.




Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, ο 39χρονος κορυφαίος Έλληνας σταρ θα εμφανίζεται στο «Αθηνών Αρένα» που θα ανανεωθεί πλήρως για να φιλοξενήσει το show του, έχοντας στο πλευρό του τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.

Το πιο αγαπημένο συγκρότημα της χώρας έχοντας στην κατοχή του για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές το βραβείο του MAD για το καλύτερο συγκρότημα και η ανερχόμενη ποπ σταρ θα έχουν την τύχη να συνεργαστούν με τον λαμπερό Σάκη Ρουβά, σε ένα πρόγραμμα που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα εναλλάσσεται συνεχώς, επιφυλάσσοντας μεγάλες εκπλήξεις σε όσους επιλέγουν να περάσουν τις νύχτες τους στο χώρο του «Αθηνών Αρένα» που αναμένεται να είναι ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης του χειμώνα.



πηγή

www.tsantiri.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός