Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Αυγούστου 2011

Μ. Σολωμού διακοπές στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Το ζευγάρι πέρασε τη γιορτή του σε παραλία της Μακεδονίας παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν! Η "Reallife" απαθανάτισε τις στιγμές και τις... βουτιές της Μαρίας χωρίς ίχνος μακιγιάζ!


Μουζουράκης και Σολωμού συνέχισαν τις διακοπές του στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο πρώτο "πόδι" και τα πρωινά τα περνούσε στην παραλία μπροστά από το beach bar "Μόλος", που ανήκει στον Αντώνη Κανάκη. Φυσικά, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν αρκετές φορές από κοντά με τον παρουσιαστή του "Ράδιο Αρβύλα", καθώς εμφανιζόταν και εκείνος συχνά στην παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Την ημέρα της ονομαστικής τους εορτής, ήθελαν να την περάσουν μαζί με φίλους και γι αυτό βρέθηκαν από νωρίς στο beach bar στο Ποσείδι, κερνώντας ποτά και σφηνάκια τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο Αντώνης Κανάκης. Το κέφι της παρέας κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, καθώς περνούσαν πολύ καλά όλοι μαζί.


www.markos.tv

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός