Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Αυγούστου 2011

Γιατί δεν βαφτίζει τον γιο της η Βανδή;

Αν και ο γιος της έκλεισε την Κυριακή τα 4 του χρόνια, η Δέσποινα... Βανδή δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με το θέμα της βάφτισής του! Η ίδια μάλιστα φαίνεται να δυσανασχετεί κάθε φορά που της κάνουν τη σχετική ερώτηση.


Αν και όσοι τη γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για μια από τις πιο αφοσιωμένες μαμάδες της εγχώριας showbiz, πάντα απορούσαν όταν η 42χρονη τραγουδίστρια έλεγε πως δεν έχει ακόμα βαφτίσει τον Γιώργο επειδή «δεν προλαβαίνει λόγω δουλειάς», ειδικά φέτος που αποφάσισε να κάνει διακοπές όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά της.

Όταν μάλιστα της είχε κάνει την παραπάνω ερώτηση ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του «Βράδυ» εκείνη είχε πει χαμογελώντας πως έχουν αποφασίσει με τον σύζυγό της να αφήσουν τον μικρό να επιλέξει μόνος του τη θρησκεία του! Η απάντηση αυτή που εκλήφθηκε τότε ως χιουμοριστική, αντικατοπτρίζει την αλήθεια- λέγεται μάλιστα πως ο Ντέμης Νικολαîδης δηλώνει άθεος, γεγονός που δικαιολογεί τις συνεχείς αναβολές της βάφτισης του γιου τους!


 
Πηγή: 24ωρο

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός