Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Αυγούστου 2011

Οι πρώτες δηλώσεις της Ήβης Αδάμου για τη Eurovision!

Η Ήβη Αδάμου είναι πολύ χαρούμενη. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού εξασφάλισε από τώρα -ούτε Σεπτέμβρης δεν έχει μπει- τη συμμετοχή της στη Eurovision 2012!


Το Star βρέθηκε κοντά της και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. "Θα πω 3-4 τραγούδια και θα διαλέξει ο κόσμος αυτό που αγαπάει περισσότερο" μας λέει. Και αν αναρωτιέστε αν τα τραγούδια αυτά έχουν βρεθεί, η απάντηση είναι "όχι". Ακόμα η τραγουδίστρια μαζί με την εταιρεία της, βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης.
Μάλλον το πιο σίγουρο είναι ότι τραγούδι θα έχει αγγλικό στοίχο γιατί όπως λέει και η ίδια "για να καταλαβαίνουν όλοι τι λες, να μπαίνουν στο θέμα, να τους παρασύρεις"! Η διαδικασία της επιλογής έχει αρχίσει από τόσο νωρίς, ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για την Κύπρο και να καταφέρει να περάσει -επιτέλους- στον Τελικό του διαγωνισμού (κάτι που έχει να γίνει από το 2006).
Σίγουρα η Ήβη Αδάμου είναι ένα "γερό χαρτί" για τη μεγαλόνησο, που αναζητά εναγωνίως τη συνταγή της επιτυχίας.

















Πηγή : tralala.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός