Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Αυγούστου 2011

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; Facebook και Yahoo !

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος; Το Facebook και η Yahoo ενώνουν τις δυνάμεις για να μάθουν πως διαχέεται η πληροφορία στο διαδίκτυο στο πείραμα με την ονομασία «Μικρός Κόσμος». Φαίνεται ότι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος προκειμένου οι εταιρίες να ανακαλύψουν πόσο «συνδεδεμένοι» είναι οι χρήστες με το διαδίκτυο.





Σύμφωνα με την Yahoo, το πείραμα «έχει σχεδιαστεί για να ελέγξει την υπόθεση ότι καθένας στον κόσμο μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στον οποιονδήποτε με μόλις 6 βήματα με το να το στέλνει από φίλο σε φίλο».

Για όσους εγγραφούν, το πείραμα προσφέρει μία επιλογή επαφής ή όπως τα αποκαλεί η Yahoo «Πρόσωπα - στόχους» (ο καθένας μπορεί εθελοντικά να γίνει ένα πρόσωπο- στόχος) για να στείλουν το μήνυμα τους.

Στη συνέχεια αφήνει τα πρόσωπα αυτά να διαλέξουν τον φίλο που πιστεύουν ότι ίσως μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμος και να βρει το πρόσωπο - στόχο που πρέπει να λάβει το μήνυμα με τις λιγότερες «κινήσεις».



www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός