Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Αυγούστου 2011

Η σικ και στιλάτη Lady Gaga!


Κι όμως είναι η Lady Gaga. Λιτή και απέριττη και χωρίς πολλά –πολλά. Η εκκεντρική σταρ που συνηθίζει να προκαλεί με τα εξωπραγματικά ρούχα και αξεσουάρ αυτή τη φορά εμφανίστηκε απλή και καλοντυμένη.




Με μαύρη επώνυμη μακριά τουαλέτα, ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, μαύρα γυαλιά, ελαφρύ μακιγιάζ, διακριτικά σκουλαρίκια και μικροσκοπικό τσαντάκι η δεσποινίς Gaga πέρασε απαρατήρητη και έγινε αντικείμενο σχολιασμού για την απλότητά της.


Μαθήματα στιλ και κομψότητας
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση στο Atlantic City συνέχισε τις νορμάλ εμφανίσεις στο Essex. H σταρ παραδίδοντας μαθήματα στιλ και κομψότητας εμφανίστηκε με ένα πολύ σικ μαύρο φόρεμα το οποίο είχε αποτυπωμένο ένα μεγάλο κίτρινο λουλούδι. Η Gaga το συνδύασε με τα ίδιες ψηλοτάκουνες γόβες και μικρό τσαντάκι. Το κατάξανθο μαλλί της ήταν ίσιο και καλοχτενισμένο ενώ το μεγάλο βραχιόλι και τα διακριτικά δαχτυλίδια ολοκλήρωναν αρμονικά την εμφάνισή της.




www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός