Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Αυγούστου 2011

Δωρεάν WIFI στα κτελ από Θεσσαλονίκη - Αθήνα !!!

Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα παρέχει το ΚΤΕΛ Αττικής.
Το ΚΤΕΛ Αττικής προχώρησε πιλοτικά στην εγκατάσταση του ...
Moovbox M200, που δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.
Το Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ' ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις υπηρεσίες κοινωνικές δικτύωσης.

Πηγή: enimerwsi.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός