Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Θρασκιά-Σαμοΐλης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Θα παρουσιάσουν κοινωνική εκπομπή στο Alter Νέα κοινωνική εκπομπή με τη Ράνια Θρασκιά και το Νίκο Σαμοΐλη θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα στο Alter.
Η θεματολογία της εκπομπής θα κινείται γύρω από τα προβλήματα της οικογένειας στην κρίση, σύμφωνα με την ανάρτηση του σταθμού στο twitter, όπου δημοσιεύτηκε και η φωτογραφία της εκπομπής.



Θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 5 ενώ σκοπός της είναι «να βρίσκει πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη μέση ελληνική οικογένεια.

Προβλήματα που γεννήθηκαν μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που βιώνει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και που μας έχουν επηρεάσει όλους καταλυτικά.

Με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια ειδικών και επιστημόνων από πολλούς χώρους, μα πάνω από όλα με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, θα προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε λύσεις, που θα κάνουν τη ζωή μας βατή και θα δίνουν διέξοδο σε δυσεπίλυτα προβλήματα. Αυτή είναι η δέσμευσή μας! Αυτό είναι το στοίχημά μας! Μαζί, θα το κερδίσουμε γιατί... υπάρχει λύση»!





www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός