Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Σεπτεμβρίου 2011

Ψηφίστικε ο ωραιότερος άντρας της Ελλάδας !!!

Σήμερα,  Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου αναχωρεί για τη Σεούλ ο ομορφότερος άντρας της Ελλάδος για το 2011, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο ανδρικό διαγωνισμό Manhunt International 2011.

 

 

 


 


Ο λόγος για τον όμορφο γυμναστή από τα Χανιά της Κρήτης, Γιάννη Παντελακάκη, τον οποίο ο Βασίλης Πρεβελάκης επέλεξε να εκπροσωπήσει την χώρα μας  στον διαγωνισμό που το 1994 ανέδειξε τον συντοπίτη του Νίκο Παπαδάκη.

Ο  Manhunt Int’l μαζί με τον Mr.World αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους διαγωνισμούς που αφορούν άνδρες καθώς συμμετέχουν σε αυτούς οι ομορφότεροι άνδρες της υφηλίου με στόχο να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ο Γιάννης ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο του modeling. Ήδη μετράει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως με την Κάτια Ζυγούλη και τη Σοφία Χρυσοχοίδου όταν συμμετείχαν στην διεθνή καμπάνια των Tommy Hilfiger στην Αυστραλία.

Έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων  σχεδιαστών στην χώρα μας όπως  Μάκης Τσέλιος, Μιχάλης Ασλάνης.

O επόμενος στόχος του μοντέλου είναι η συμμετοχή του στον παγκόσμιο διαγωνισμό   αφού στοχεύει στον κορυφαίο τίτλο του Manhunt International 2011 για να απογειώσει την καριέρα του.

Γιάννης ΠαντελακάκηςPantelakakis Giannis

Τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν στις πασαρέλες του στο Fashion Week Athens ως μοντέλο της εταιρίας MED – η οποία θα είναι ο χορηγός του για τις εμφανίσεις του με μαγιό.

Μεγάλη σημασία όμως έχει δώσει και στην εμφάνισή του με κουστούμι και εθνική στολή αφού τη βραδιά του τελικού αυτές οι δύο εμφανίσεις  θα του δώσουν  το 50% της βαθμολογίας στο σύνολο.

Την εμπειρία του οίκου Bruno Valenti και τις προτάσεις των Γιώργο και Μιχάλη Μπουρνελέ και του επιτελείου τους εμπιστεύτηκε ο Γιάννης καθώς και ο σύμβουλός του δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καρατζάς, προκειμένου η γκαρνταρόμπα του να είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για άψογες εμφανίσεις σε κάθε δραστηριότητά του.

Εκτός από ξεναγήσεις στην Κορεάτικη πρωτεύουσα, οι 100 περίπου υποψήφιοι που φέτος συμμετέχουν στο διαγωνισμό, πρόκειται να λάβουν χώρα σε οικολογικές δραστηριότητες, σε φιλανθρωπική βραδιά όπου θα πλειοδοτηθούν δώρα που προσφέρουν οι υποψήφιοι από κάθε χώρα. καθώς και πολύωρες πρόβες μέχρι τη βραδιά του τελικού – στις 10 Οκτώβρη.

Οι μέχρι τώρα προβλέψεις είναι πολύ θετικές για τον Γιάννη αφού στην ιντερνετική ψηφοφορία βρίσκεται ήδη στην 2η θέση μετά τον υποψήφιο της  Κόστα Ρίκα.

Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε με την ψήφο σας τον Γιάννη Παντελακάκη αλλά και να παρακολουθείτε την πορεία του στο διαγωνισμό στο www.manhunt.com.sg.

Επίσης στο giannis pantelakakis.mp4.wmv μπορείτε  να δείτε ένα  portfolio του.   

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ??? ΚΑΝΤΕ LIKE !!!
Πηγή: kazantv.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός