Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Σεπτεμβρίου 2011

Χαμός στη χθεσινή πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]


Χτες το βράδυ έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος προκάλεσε… σεισμό με την εμφάνισή του κάνοντας τους θαυμαστές του και τις θαυμάστριές του να παραληρούν.




Ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και όπως είπε, ό,τι και αν γίνει θα περνάμε καλά. Έκανε και μια αλλαγή στο πρόγραμμα, αν και πρώτη ημέρα προγράμματος και ζήτησε από τον μαέστρο του να παίξει το «Πάρτα» , το τραγούδι με το οποίο είχε διαγωνιστεί και είχε κερδίσει πριν 20 χρόνια στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ο Σάκης μίλησε και για την εμπειρία του αυτή, λέγοντας πως τότε το Φεστιβάλ, ήταν κάτι πολύ σοβαρό και όλοι φορούσαν κουστούμια, αλλά εκείνος δεν είχε κουστούμι και είχε συνηθίσει να φοράει τζιν και έτσι πήγε να τραγουδήσει μ’ αυτό.

Κόντεψαν όπως είπε να τον πετάξουν έξω, αλλά τελικά τα κατάφερε και εμφανίστηκε. Όταν μάλιστα τραγουδούσε, είχε γίνει και σεισμός, που η αίσθηση αυτή, όπως είπε, κρατάει ακόμα και του την προκαλούν οι θαυμαστές του…

Μαζί του εμφανίστηκαν και οι super sexy και αποκαλυπτικές, Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…



Πηγή

www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός