Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Σεπτεμβρίου 2011

Μεξικό: Δύο χρήστες του Facebook νεκροί από τη μαφία ναρκωτικών


Μέσα από τις σελίδες τους επέκριναν τη δράση της
.
Τα πτώματα δύο νεαρών βρέθηκαν κρεμασμένα από μία γέφυρα στην πόλη Νουέβο Λαρέντο στο βόρειο Μεξικό, ενώ έφεραν εμφανή σημάδια βασανιστηρίων.




Αθήνα

Τα πτώματα δύο νεαρών βρέθηκαν κρεμασμένα από μία γέφυρα στην πόλη Νουέβο Λαρέντο στο βόρειο Μεξικό, ενώ έφεραν εμφανή σημάδια βασανιστηρίων. Δίπλα από τη γέφυρα βρέθηκαν επιγραφές που έγραφαν: «Αυτό θα είναι το μέλλον όσων γράφουν περίεργα πράγματα στο Ίντερνετ».

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, διατηρούσαν σελίδες στο Facebook όπου επέκριναν τις δραστηριότητες της μαφίας των ναρκωτικών στην περιοχή τους.

Το φρικτό θέαμα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους τολμούν να εκφραστούν δημόσια εναντίον των συμμοριών εμπόρων ναρκωτικών που δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, σπέρνοντας τον τρόμο σε όποιον στέκεται εμπόδιο.

Μέχρι σήμερα οι επιθέσεις των κακοποιών περιορίζονταν στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης - εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι η πρώτη φορά που η ναρκομαφία στοχοποιεί και δολοφονεί δύο χρήστες των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο επιγραφές που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος έφεραν την επιγραφή «Ζ», που σύμφωνα με τους αστυνομικούς αναφέρεται στο καρτέλ που ελέγχει την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από 35.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, συχνά μετά από φρικτά βασανιστήρια, από τον Δεκέμβριο του 2006, όταν ο πρόεδρος της χώρας Φελίπε Καλντερόν κήρυξε τον πόλεμο εναντίον των καρτέλ.



Πηγή
www.tovima.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός