Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί ο Zuckerberg σκοτώνει ο ίδιος τα ζώα όταν πρόκειται να φάει κρέας ;

Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος που το κάνει είναι ώστε να τρώει λιγότερο κρέας.Και δεν έχει άδικο διότι αν γνωρίζουμε ένα ζώο ζωντανό, μας είναι πολύ δύσκολο να το φάμε και ειδικά αν πρέπει να το σκοτώσουμε εμείς οι ίδιοι !



«Μόλις σκότωσα ένα γουρούνι και μια κατσίκα» είχε γράψει στις 4 Μαϊου στον τοίχο του Facebook του ο Mark Zuckerberg. H δήλωση αυτή είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Οι περισσότεροι, την είχαν πάρει ως αστείο.

Έλα όμως που την εννοούσε, καθώς το επιβεβαίωσε μόνος του με δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό «Fortune»:


«Το μόνο κρέας που τρώω είναι από ζώα τα οποία έχω σκοτώσει ο ίδιος», είπε ο 27χρονος ιδρυής του Facebook.

«Τρώω πολύ πιο υγιεινά φαγητά και έχω μάθει πολλά σχετικά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία», ενώ αποκάλυψε ότι από τη μέρα που ξεκίνησε αυτό το περίεργο ομολογουμένως χόμπι, έχει σκοτώσει κατσίκες, γουρούνια και κοτόπουλα.


Μιλώντας χθες στους παγκόσμιους ηγέτες στη σύνοδο κορυφής της G8 σχετικά με την επιρροή του διαδικτύου στην παγκόσμια οικονομία, ο 27χρονος δισεκατομμυριούχος είπε ότι την ιδέα αυτή την επεξεργαζόταν από την προηγούμενη χρονιά:

«Ξεκίνησα να σκέφτομαι αυτή την πρόκληση από την περασμένη χρονιά όπου είχα για φαγητό ψητό χοιρινό. Αρκετοί άνθρωποι μου είπαν πως ενώ λατρεύουν το χοιρινό κρέας, δεν ήθελαν να σκεφτούν πως το γουρούνι ήταν κάποτε ζωντανό».

Και συνέχισε: «Μου φάνηκε πολύ υποκριτικό αυτό. Δεν με πειράζει τι επιλέγει να φάει ο καθένας, αλλά νομίζω πως όλοι θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη για αυτό που τρώνε αντί να προσπαθούν να αγνοήσουν την προέλευση του».

O Zuckerberg μαζί με την μακροχρόνια σχέση του Priscilla, πρόσφατα, στραγγάλισαν ένα κοτόπουλο και χρησιμοποίησαν τα πόδια του για να φτιάξουν ζωμό. Αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες του κοτόπουλου στη σελίδα του στο Facebook.
Έχουν και οι πλούσιοι τις… «παραξενιές» τους!







www.parapolitika.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός