Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Οκτωβρίου 2011

Μόνο για γυναίκες: 20 Λόγοι που αξίζει να είστε ελεύθερες!

 
Είσαι ελεύθερη και ωραία; Απόλαυσέ το .....
 
Σε πιάνει μελαγχολία που μία – μία όλες σου οι φιλενάδες έχουν αρχίσει να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά, ενώ εσύ είσαι ακόμα χωρίς σταθερή σχέση;



Περνάς την κρίση των 30άντα και η μοναδική σου κουβέντα είναι «Εγώ πότε θα παντρευτώ και πότε θα γίνω μάνα»;

 Χαλάρωσε και φιλοσόφησέ το διαφορετικά ... οι εποχές που η  γυναίκα που δεν είχε  παντρευτεί,   έπαιρνε τον τίτλο της «γεροντοκόρης» είναι πλέον ξεπερασμένες!

Μπορεί να εκνευρίζεσαι με το κρύο  χιούμορ των γύρω σου που σε πειράζουν λέγοντάς σου «Ξεσκόνισε το ράφι σου, σε περιμένει»  ή και να αισθάνεσαι ένα συναισθηματικό κενό που είσαι μόνη σου. H «ελευθερία» κρύβει πολλές χαρές, που πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις απολαύσεις στο έπακρο, μέχρι να έρθει και εσένα η ώρα σου να αποκατασταθείς.

Το Parea.gr συγκέντρωσε τους 20 σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να είσαι ελεύθερη... Διάβασέ τους, χαμογέλασε και απόλαυσε την ανέμελη εργένικη ζωή σου, όσο πιο έντονα μπορείς!


1. Το Σαββατοκύριακο βγάζεις πρόγραμμα μόνο για πάρτι σου! Μπορείς να οργανώσεις ακριβώς αυτό που θέλεις ΕΣΥ να κάνεις και δεν στηρίζεσαι στις επιθυμίες και στα κέφια  κανενός!

2. Διαλέγεις μακιγιάζ, ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, γόβες και  τσάντες που αρέσουν αποκλειστικά σε σένα και δεν είναι επιλογή και γούστο κάποιου άλλου που αναγκαστικά αποδεχόσουν αλλά δεν υποστήριζες! Νιώθεις καλύτερα με την εμφάνισή σου και εκπέμπεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

3. Μπορείς να παρακολουθείς ανενόχλητα όλες τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές, χωρίς να ακούς γκρίνιες και πειράγματα που είναι η 20η φορά που βλέπεις το Sex And The City!

4. Κοιμάσαι άνετα και απλώνεσαι ελεύθερα στο διπλό κρεβατάκι σου! Τις κρύες νύχτες του χειμώνα το πουπουλένιο παπλωματάκι σου, σου ανήκει κατά αποκλειστικότητα και μπορείς να κουλουριαστείς χωρίς το άγχος ότι μπορεί να ξεσκεπάσεις κανέναν!

5. Ενώ όλοι οι φίλοι σου ανεβάζουν στο ίντερνετ φωτογραφίες από γάμους, βαφτίσια και οικογενειακές συνεστιάσεις, εσύ για μια ακόμα φορά κάνεις την διαφορά ...Ανεβάζεις φωτογραφίες από τις ξέφρενες διακοπές σου, από τα ταξίδια σου αλλά και από τα ατελείωτα ξενύχτια που θα θυμάσαι για μια ζωή!

6. Δεν προβληματίζεσαι τι να μαγειρέψεις και μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό που κάποιος άλλος δεν ήθελε ούτε να το αντικρίσει ! Μαγειρεύεις όποτε θέλεις, αν θέλεις και ότι θέλεις και  όταν βαριέσαι σου έρχεται πιο οικονομικά να παραγγείλεις απέξω  και δεν ακούς  την γκρίνια : «Μα τι έκανες όλη μέρα, γιατί δεν μαγείρεψες; Πάλι απέξω θα φαμε»;

7. Μπορείς να φλερτάρεις και να βγαίνεις αμέτρητα ραντεβού, απλά για να περάσεις καλά! Κάνεις ελεύθερα πολλές νέες γνωριμίες και έχεις πάντα φρέσκα νέα να εξιστορήσεις στις φιλενάδες σου! Οι αστείοι, περίεργοι και κωμικοτραγικοί τύποι που μπορεί να τυχαίνει  να γνωρίζεις είναι πραγματικά εμπειρίες που όταν θα τις σκέφτεσαι και θα  τις συζητάς θα σε πιάνουν τα γέλια!

8. Το μπάνιο σου είναι γεμάτο από κρέμες, καλλυντικά, μανό και κολόνιες! Δεν έχεις τύψεις που παρεκτρέπεσαι όταν πηγαίνεις στο Hondos Center αλλά δεν έχεις και δίπλα σου έναν μουρμούρη να σου γκρινιάζει : «Αμάν όλος σου ο μισθός πηγαίνει στον Χόντο»!

9. Το καπάκι της τουαλέτας σου είναι πάντα ανοιχτό και καθαρό! Θυμήσου πόσες φορές στο παρελθόν εξοργίστηκες όταν σου έτυχε το αντίθετο ...

10.  Μιλάς με την κολλητή σου στο τηλέφωνο ή στο ίντερνετ μέχρι το ξημέρωμα, χωρίς να έχεις το άγχος ή τις τύψεις ότι παραμέλησες τον αγαπημένο σου!

11. Όταν έχεις όρεξη να δεις κάποια ταινία, τότε μπορείς να την απολαύσεις ακόμα περισσότερο γιατί μπορείς να εκφραστείς όπως σου αρέσει!.   Μπορείς να κλάψεις, να φωνάξεις και να γελάσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος που θα σε αποκαλέσει υπερβολική και γραφική!

12.  Φοράς τα άνετα βαμβακερά σου εσώρουχα και δεν αναγκάζεσαι να είσαι διαρκώς με ένα καινούργιο σέξι στρινγκάκι, που ναι μεν σου αρέσει αλλά είναι εντελώς άβολο!

13. Μπορείς να πάρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή την απόφαση να κάνεις οποιαδήποτε ριζική αλλαγή στη ζωή σου χωρίς να σκεφτείς κανέναν και τίποτα! Μήπως έφτασε η ώρα να ξανασκεφτείς την επιθυμία σου να ζήσεις και να εργαστείς στο εξωτερικό; (Φεύγω για Ντουμπάι ...μαζί σου άλλο δεν πάει ...)

14.  Το σπίτι σου δεν μετατρέπεται σε στάδιο  φιλάθλων κάθε φορά που έχει ποδοσφαιρικό ματς!

15.  Όταν βγαίνεις τα βραδιά έχεις τα τυχερά σου και τα κεράσματά σου!

16. Έχεις άπλετο χώρο στη ντουλάπα σου!

17.  Τις ημέρες που βαριέσαι και έχεις τις μαύρες σου  μπορείς να αράξεις στον καναπέ σου, φορώντας την παλιά, άνετη (αλλά τρύπια) φόρμα σου, με το μαλλί σου ατημέλητο, χωρίς να έχεις την έννοια ότι πρέπει να είσαι στην «τρίχα»!

18.  Στο ψυγείο σου και στα ντουλάπια σου υπάρχουν τρόφιμα που γουστάρεις αποκλειστικά εσύ! Στις βραδινές σου εξορμήσεις στο ψυγείο (όταν σε πιάνει η υπογλυκαιμία) δεν υπάρχει κάποιος να αρχίσει να σου γκρινιάζει: « Πάλι στο ψυγείο; Πάει η δίαιτα...σε λίγο θα γίνεις σαν την Mrs. Piggy και θα αρχίσω να ψάχνω για άλλες»

19. Μπορείς να ακούς στην τσίτα την αγαπημένη σου μουσική, χωρίς να δέχεσαι καμία απολύτως κριτική! Τα βράδια μπορείς να ξενυχτίσεις ελεύθερα διαβάζοντας το αγαπημένο σου μυθιστόρημα μέχρι το ξημέρωμα χωρίς να ακούς την γκρίνια: «Κλείσε επιτέλους το φως, αύριο δουλεύω»!

20.  Και ο τελευταίος αλλά και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ λόγος που πρέπει να χαίρεσαι που είσαι ελεύθερη είναι ότι  δεν χαλιέσαι ψυχολογικά από την ανωριμότητα και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ενός άνδρα, δεν έχεις την έννοια αν σου τηλεφώνησε, αν θα πάτε διακοπές, αν θα σε παντρευτεί κτλ! 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ??? ΚΑΝΤΕ LIKE !!!

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός