Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Οκτωβρίου 2011

Με τη ματιά ενός φωτογράφου

Οι καλύτερες φωτογραφίες σε διαγωνισμό στη Μ. Βρετανία Το «παγωμένο τοπίο» του Robert Fulton από το Cumbernauld στο βόρειο Lanarkshire κέρδισε την πρώτη θέση του ετήσιου διαγωνισμού για την καλύτερη φωτογραφία τοπίου.





Ο νικητής του φετινού διαγωνισμού μαζί με την ευχαρίστηση για το… καλύτερο κλικ κερδίζει και 10.000 λίρες Αγγλίας.

Η φωτογραφία του Fulton επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες, που αποτύπωναν διαφορετικά τοπία από τη Μεγάλη Βρετανία.



Ο Fulton δήλωσε έκπληκτος για τη νίκη του. «Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Γνωρίζω πολλούς φωτογράφους, τόσο ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες που θεωρούν πως αυτός ο διαγωνισμός είναι πολύ σημαντικός και γι’ αυτό η νίκη μου είναι τεράστια διάκριση».


Ο Tim Harvey από το Guernsey στα Channel Islands κέρδισε στην κατηγορία «classic view» του διαγωνισμού για την εντυπωσιακή φωτογραφία του που δείχνει κύματα, κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας να χτυπούν την προβλήτα.


Ο Peter Clark από το Cheshire κέρδισε το βραβείο «your view» για την ατμοσφαιρική του φωτογραφία μέσα σε ένα δάσος.


Ο 14χρονος Oscar Stewart-Packe από το Λονδίνο κέρδισε το βραβείο του νεότερου φωτογράφου τοπίου της χρονιάς για την παραπάνω φωτογραφία με μια κατεστραμμένη πολυθρόνα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.


Ο Howard Kingsnorth, επίσης από το Λονδίνο, διακρίθηκε στην κατηγορία «urban view» για την… άποψή του για το Λονδίνο, με τίτλο «The Dark Square Mile».


Ο Baxter Bradford από το Hampshire κέρδισε στην κατηγορία «living the view» για την καταπληκτική φωτογραφία με τα ιστιοφόρα, τα οποία στο βάθος φαίνονται σα μια πόλη.


Στην κατηγορία «lines in the landscape» νικητής ήταν ο Shahbaz Majeed από το Dundee, για τη φωτογραφία του με το… διερχόμενο τρένο πάνω στη γέφυρα Tay Bridge.

Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός από τον επαγγελματία φωτογράφο Charlie Waite.





www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός