Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Οκτωβρίου 2011

Μαρινέλα-Νατάσα Θεοδωρίδου: μία συνεργασία-σταθμός


Μαρινέλα και Νατάσα Θεοδωρίδου. Δύο ερμηνεύτριας, δύο κυρίες του λαϊκού ελληνικού τραγουδιού σε μία συνεργασία που θα συζητηθεί.






Οι δυο τους πριν ανέβουν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που θα τις φιλοξενήσει μιλούν αποκλειστικά στο περιοδικό HELLO! για τη συνεργασία τους και εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

"Μου φάνηκε πολύ ιντριγκαδόρικη αυτή η συνεργασία" είναι τα πρώτα λόγια της Μαρινέλας. "Θεωρώ αυτό το κορίτσι καταπληκτικό, εξαιρετικό, πολύ καλή τραγουδίστρια που από την πρώτη στιγμή έδειξε να ξεχωρίζει. Είδα την αμεσότητά της με τον κόσμο. Είμαστε δύο τρελές Σαλονικιές που ταιριάζουμε. Νιώθω σαν να βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ."



Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τη λατρεία που τρέφει στο πρόσωπο της Μαρινέλας. "Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρούμε μία φιλική σχέση, ζεστή και τρυφερή. Τώρα, ωστόσο, με τη συνεργασία μας διαπιστώνω πόσο ανατρεπτικός άνθρωπος είναι η Μαρινέλλα και θεωρώ ότι η διάρκειά της στο χρόνο έχει να κάνει και με αυτό το γνώρισμά της". Στην μοναδική αυτή παράσταση την οποία σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής συμμετέχει και ο Παναγιώτης Πετράκης.

Όσο για τη νιότη και τον έρωτα οι δύο κυρίες είναι ξεκάθαρες: "Τη νιότη τη δείχνει το χαρτί της καρδιάς και όχι του ληξιαρχείου" λέει η Μαρινέλλα ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου δηλώνει "ελεύθερη και ωραία" και μιλάει για το ρόλο του έρωτα στη ζωή. "Ο έρωτας συμπληρώνει ιδανικά την ύπαρξή μου, χωρίς να ακυρώνει το χαμόγελο των παιδιών μου και το χειροκρότημα των ανθρώπων που με αγαπάνε".








www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός