Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Οκτωβρίου 2011

Έφυγε κλαίγοντας από τη σκηνή η Jennifer !


Λαμπερή, απαστράπτουσα και πιο όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Λατίνα σταρ στη συναυλία για την επέτειο των 15 χρόνων του Mohegan Sun Event στο Κονέκτικατ. Η εφαρμοστή φόρμα με τα χιλιάδες στρας έκλεψε όλες τις εντυπώσεις καθώς αναδείκνυε την καλλίγραμμη γυμνασμένη σιλουέτα της Jennifer τονίζοντας τις θηλυκές της καμπύλες.










Κι αν η σταρ φαινόταν πράγματι ενθουσιώδης κι ανανεωμένη, όλοι τα έχασαν όταν μιλώντας και τραγουδώντας για αγάπη άρχισε να δακρύζει με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη σκηνή. "Το 'If I You Had My Love' το 1999 ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα για την αγάπη", ανέφερε η Lopez. "Τι είναι η αγάπη;" πρόσθεσε για να συνεχίσει: "Μέχρι και το τελευταίο τραγούδι που έγραψα για την αγάπη... Πολλά έχουν αλλάξει από τότε!" μονολόγησε για να αρχίσει να κλαίει λίγο αργότερα και να φύγει τρέχοντας από τη σκηνή.



Όπως δήλωσε θεατής στο RadarOnline.com και αναδημοσίευσε η Daily Mail,"Προσπάθησε να συγκρατηθεί για να βγάλει το τραγούδι,. Στο τέλος έτρεξε στα παρασκήνια κλαίγοντας. Επέστρεψε κα ιτραγούδησε μερικά ακόμη τραγου΄δια, αλλά φαινόταν ότι βρισκόταν αλλού! Όλοι στεναχωρέθηκαν γιαεκείνη.Ήταν πολύ δραματική στιγμή!".



Ωστόσο, κάθε άλλο παρά για λύπηση ήταν η συναυλία της Λατίνας σουπερστάρ καθώς τόσο τα σκηνικά, όσο και η εμφάνισή της ήταν πράγματι εντυπωσιακά και άκρως λαμπερά!



www.real.g

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός