Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Νοεμβρίου 2011

Τραγωδία σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή.


Τραγική εξέλιξη είχε η προετοιμασία για το γύρισμα ενός βίντεοκλιπ του γνωστού τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε ένα κτίριο στην περιοχή της Ελευσίνας.




O νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης πήγε στην περιοχή της Ελευσίνας στην οδό Κανελλοπούλου όπου βρίσκονταν 2 εγκαταλελειμένα εργοστάσια. Στο ενα θα γυριζόταν ένα βιντεο κλιπ.

Aνέβηκε στην οροφή του ενος εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο. Όμως υποχώρησε η οροφη και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.


Τραγική λεπτομέρεια. Σήμερα θα ήταν η γιορτή του...

Πηγή www.newsit.gr
To εργοστάσιο όπου έχασε ο άτυχος μπασίστας την ζωή του
To εργοστάσιο όπου έχασε ο άτυχος μπασίστας την ζωή του



Οπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά ήταν ένας ταλαντούχος μουσικός στον οποίο άρεσε να ασχολείται με τα πάντα. Ειδικά όσον αφορά τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ, ο "Πανωαπόλας" όπως τον φώναζαν οι φίλοι του λόγω του τραγουδιού που έκανε γνωστό τον Μύρωνα Στρατή, ήθελε να συμμετέχει από την αρχή μέχρι το τέλος. Σε όλη της διαδικασία. Ακόμα και στην παραγωγή του. Και το πάθος του αυτό για δημιουργία του κόστισε την ζωή...












0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός