Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Νοεμβρίου 2011

Ο μυθικός γάμος και το διαζύγιο με την σταρ του οριεντάλ της Τουρκίας !


Αυτή μία από τις πιο εντυπωσιακές Τουρκάλες χορεύτριες κι εκείνος ένας γοητευτικός, ψηλός Έλληνας, με αλογοουρά και χαρακτηριστικά που θα ήθελε για τον άντρα της κάθε γυναίκα! Πως φτάσαμε από το πάθος στο... επεισοδιακό διαζύγιο;



Ακριβώς δύο χρόνια πριν, σαν σήμερα 20 Νοεμβρίου 2009, ο Έλληνας επιχειρηματίας Άλεξ Σπυρόπουλος και η διασημότερη belly dancer της Τουρκίας, Τάνιελι, ένωναν της ζωές τους με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Χολαργού. Την ίδια ημερομηνία, δύο χρόνια μετά, αντί να γιορτάζουν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, δικομαχούν. Το διαζύγιό τους είναι γεγονός, με τη χορεύτρια να ζητάει από τον πρώην σύζυγό της διατροφή ύψους 1.000.000 ευρώ!

«Όσο ήμασταν παντρεμένοι, σταμάτησα να χορεύω, κι αυτό μου δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ζητάω αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ για υλική και ηθική βλάβη», αναγράφεται στην αίτηση διαζυγίου. Ας σημειωθεί ότι η εθνική χορεύτρια της Τουρκίας αμοιβόταν από 40.000-100.000 ευρώ για κάθε της εμφάνιση, ανάλογα αν το event γινόταν σε club ή σε prive pary.

Η πολυτέλεια και η χλιδή χαρακτήριζαν τόσο τη συμβίωση όσο και το γάμου του Άλεξ Σπυρόπουλου και της πρωταγωνίστριας του οριεντάλ. Οι όρκοι που αντάλλαξαν στο δημαρχείο και η δεξίωση που ακολούθησε αποτυπώθηκαν στα δημοσιεύματα -Ελλάδας και Τουρκίας- ως ένας από τους πιο ακριβούς γάμους.




πηγή

www.markos.tv


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός