Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Νοεμβρίου 2011

Οδηγίες για ψεύτες! Πως να μη σε κάνει τσακωτό το μωρό...


Το FBI μπορεί να σε μάθει να της λες τα πιο «αληθινά» ψέματα. Τι ν' αποφύγεις για μη σε πάρει χαμπάρι.



Επειδή όλα τα μωρά τη βρίσκουν να το παίζουν "Σέρλοκ Χολμς" και σε κάθε ευκαιρία σε ανακρίνουν για το κάθε τι, οι αποσπασμένοι πράκτορες του delamagen στο FBI σού αποκαλύπτουν πως ξεσκεπάζουν τους απατεώνες στο Αμέρικα!

Το ψέμα που θα της πεις δεν έχει καθόλου σημασία, τα μωρά δε χαμπαριάζουν απ' όσα λες, ψάχνουν να βρουν πως τα λες! Αν τα πεις σωστά, ό,τι μύθο κι αν πετάξεις, θα τον καταπιούνε αμάσητο!

1. Η κάλυψη του στόματος

Επειδή ο πάνω εγκέφαλός σου υποδεικνύει υποσυνείδητα στο υπόλοιπο σώμα σου να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να πεις, όταν μιλάς κράτα τα κουλά σου μακριά απ' το στόμα.

2. Το άγγιγμα της μύτης

Οταν πετάς τους «δράκους» σου, απελευθερώνονται στο αίμα κετοχολαμίνες(επιστημονική ονομασία για κάποιες ουσίες ρουφιάνους του οργανισμού). Και ο βλενογόννος της μύτης σου ερεθίζεται και θέλει ξύσιμο. Κόψε λοιπόν για λίγο τις ανασκαφές, γιατί θα σε πάρει χαμπάρι!

3. Το τρίψιμο του ματιού

Κοίτα το μωρό πάντα στα μάτια. Οι φιδέμπορες, όσο ποιο μεγάλο φίδι πετάξουν τόσο πιο δυνατά τρίβουν τα μάτια τους. Κι αν το «φίδι» είναι Πύθωνας, έχουν την τάση να κοιτάνε αλλού. Και που 'σαι, πέτα και κανά "ματάρες", να το χεις το μωρό να ψήνεται!



www.delamagen.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός