Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Νοεμβρίου 2011

Ποιοι διάσημοι ήταν συμμαθητές του Λουκά Παπαδήμου

Ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν κολλεγιόπαις, όπως και ο Γεώργιος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς. Είχε μάλιστα και άλλους συμμαθητές, οι οποίοι έγιναν διάσημοι μεγαλώνοντας, όχι όμως στον τομέα της πολιτικής, αλλά της καλλιτεχνίας.



Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Αρζόγλου, που τον απολαμβάναμε κάθε βράδυ στα «Μυστικά της Εδέμ».


Ο κ. Αρζόγλου μίλησε στο star.gr για τον παλιό του συμμαθητή.


«Ούτε ψήλος στον κόρφο του… Μακάρι να μπορούσα να τον βοηθήσω κι εγώ. Είναι ένα κουβάρι από προβλήματα που πρέπει να λύσει. Όμως διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να τα καταφέρει. Τον παρακολουθούσα και μετά την αποφοίτησή μας.» πρόσθεσε τονίζοντας πως «Τους εύχεται καλή επιτυχία σε αυτό το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει… Έχει να κουβαλήσει μεγάλο σταυρό.»


Ο Αντώνης Βουράκης, πασίγνωστος κοσμηματοπώλης καθώς το κατάστημα κοσμημάτων του μετρά 73 ολόκληρα χρόνια αποφοίτησε κι εκείνος το 1967 από το Κολλέγιο Αθηνών. Πελάτες του είναι: τέως βασιλείς, γνωστοί κοσμικοί, επιφανείς πολιτικοί… «Πρόκειται για έναν ηθικότατο άνθρωπο. Ο κ. Παπαδήμος είναι super μορφωμένος. Είναι στο χέρι του να σώσει την Ελλάδα», μας είπε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.


Εκτός όμως από τον Κώστα Αρζόγλου και τον Αντώνη Βουράκη, συμμαθητής του ήταν ο πασίγνωστος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο. Είναι εγγονός της Κατίνας Παξινού ενώ υπήρξε εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ. Επιπλέον έχει παίξει και σε σήριαλ στην τηλεόραση όπως «Οι τρεις χάριτες, Δις μαδιάμ» κ.α.


Όλοι πάντως θυμούνται τον Λουκά Παπαδήμο ως έναν εξαιρετικό μαθητή στο σχολείο, με κλίση στα πρακτικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, χημεία) και ήσυχο παιδί στην τάξη.


Πηγή

www.star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός