Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Ιανουαρίου 2015

Είσαι άραγε με το σωστό κορίτσι;

Όταν αρχίζει να χαλάει το «γλυκό»Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσεις πως το «μωρό» σου δεν κάνει για σένα. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να αποφασίσεις να χωρίσεις, όταν καταλάβεις ότι τα πράγματα πλέον δεν τραβάνε.


Παρολαυτά, είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσεις τη σχέση σου. Αν όντως προβληματίζεσαι για το έτερον σου ήμισυ πρέπει να αξιολογήσεις καταπόσο αυτή η γυναίκα σε κάνει ευτυχισμένο.
Μεγάλοι καβγάδες
Όλα τα ζευγάρια καβγαδίζουν. Ένας καβγάς συχνά χρειάζεται για να επιλυθούν οι όποιες διαφορές μεταξύ σας. Όταν όμως οι καβγάδες ξεκινούν χωρίς σημαντική αιτία, διαρκούν για ώρες ή ακόμα και μέρες και περιλαμβάνουν φωνές και βρισιές, τότε δεν αποτελούν χαρακτηριστικό μιας υγιούς σχέσης.
Αν ανακαλύψεις ότι διαρκώς τσακώνεσαι με την κοπέλα σου και κανείς από τους δυο δε φαίνεται να υποχωρεί και να συγχωρεί τα λάθη του άλλου, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον δεν είστε και πολύ ταιριαστοί. Οι διαφορές σας είναι περισσότερες και μεγαλύτερες απ’ όσα σας ενώνουν. Και οι συνεχείς τσακωμοί απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα στη σχέση σας.
Μάτια που παίζουν
Αν ανακαλύψεις τον εαυτό σου να κοιτάζει άλλες γυναίκες και αρχίζεις και να φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου μαζί τους, μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Είναι σύνηθες για τους άντρες να εκτιμούν το ωραίο είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Όταν όμως από απλός «εκτιμητής» μετατρέπεσαι σε συχνό «δοκιμαστή» του ωραίου, τότε μάλλον κάτι παίζει με τη σχέση σου.
Κοινά ενδιαφέροντα
Άντρες και γυναίκες χαρακτηρίζονται από διαφορετικές επιθυμίες κι ανάγκες. Είναι απολύτως φυσιολογικό να σε ενδιαφέρουν πράγματα για τα οποία το κορίτσι σου αδιαφορεί. Και το αντίθετο βέβαια. Αν όμως το να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί και τους δύο αποδεικνύεται πραγματικός άθλος, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Ένα από τα θετικά του να βρίσκεσαι σε σχέση είναι να απολαμβάνεις να κάνεις πράγματα μαζί με το κορίτσι σου. Αν δε συμβαίνει αυτό και το μόνο που σε ικανοποιεί είναι το σεξουαλικό, ίσως να μην ταιριάζετε και τόσο πολύ όσο νομίζεις.
Προσπαθείς να την αλλάξεις
Τα μέλη μιας υγιούς σχέσης βελτιώνουν ο ένας τον άλλο. Αυτό συχνά περιλαμβάνει συμβιβασμούς εκατέρωθεν, προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία. Αν όμως διαρκώς συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να μην είναι ικανοποιημένος με την κοπέλα σου και συνεχώς να προσπαθείς να την αλλάξεις ή αν αυτό συμβαίνει με εκείνη και τις προσδοκίες τις για σένα, τότε υπάρχει θέμα. Μάλλον δεν θες αυτή τη συγκεκριμένη, αλλά κάποια άλλη. Ξεκίνα λοιπόν να την ανακαλύψεις και σταμάτα να την ταλαιπωρείς και να ταλαιπωρήσαι.





www.delamagen.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός