Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοποριακή διδασκαλία από φοιτητές για φοιτητές !


Φτιάξε μια εικόνα στο μυαλό σου.

Φαντάσου ένα κόσμο όπου ο συμφοιτητής σου θα σε διδάσκει για να περάσεις τα μαθήματα που δυσκολεύεσαι.
Τοποθέτησε την κάπου.
Φαντάσου να μπορείς αυτό να το κάνεις σε ένα όμορφο...
café ή σε μια όμορφη θέα της πόλης σου...Συμπλήρωσε ακόμα κάτι.
Φαντάσου το μάθημα να είναι ανάλαφρο, ζωντανό, με χιούμορ και να σε αφήνει γεμάτο και από παρέα και από γνώση.
Πρόσθεσε κάτι τελευταίο.
Φαντάσου, τώρα, να μπορείς εσύ να διδάξεις τους συμφοιτητές σου και αυτή να είναι μια εργασία που σε καλύπτει απόλυτα.


Γίνε Outstudent. Ναι, γίνε!

Με το Outstudying έχεις τις εξής δύο δυνατότητες:

Real time Οutstudent, δηλαδή η δυνατότητα να λαμβάνεις 2-3 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα πάνω στο μάθημα της σχολής που σε δυσκολεύει και δεν προλαβαίνεις ή δεν θέλεις να παρακολουθήσεις. Υψηλού επιπέδου συμφοιτητές ή φοιτητές μεγαλύτερου έτους, παρακολουθούν για σένα το μάθημα, κρατάνε σημειώσεις και σου μεταδίδουν την γνώση με τη μοναδική Outstudying μέθοδο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε τμήματα maximum 5 ατόμων σε εξωτερικούς, ενδιαφέροντες και εύκολα προσβάσιμους χώρους.

Exam Outstudent, δηλαδή η δυνατότητα να λάβεις 6-8 ώρες διδασκαλίας πάνω στο μάθημα που σε δυσκολεύει, πριν την εξεταστική, ώστε να το περάσεις χωρίς να έχει χρειαστεί να το παρακολουθήσεις όλο το εξάμηνο. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα από σημειώσεις τις οποίες σου παρέχουμε αλλά κυρίως, έχουμε τον τρόπο και τους ανθρώπους που ξέρουν πώς θα τα καταφέρεις.


Γίνε Outeacher! Κάνε τη φοίτηση, επάγγελμα.

Με τοOutstudying έχεις τις εξής δύο δυνατότητες:

Γίνε Real time Outeacher. Παρακολουθείς ένα μάθημα με απόλυτη συνέπεια και νιώθεις πώς θα μπορούσες να το μεταδώσεις με επιτυχία; Έλα να σε γνωρίσουμε, να σε εκπαιδεύσουμε πάνω στην Outstudying method, να σε εξοπλίσουμε κατάλληλα και ξεκίνα να εργάζεσαι σαν Outeacher.

Γίνε Exam Outeacher. Είσαι expert σε ένα δύσκολο μάθημα; Θεωρείς ότι έχεις τη γνώση και τα εφόδια να το παραδόσεις ώστε οι μαθητές σου να επιτύχουν στις εξετάσεις; Έλα και εσύ να γνωριστούμε, απόδειξε μας ότι ''το 'χεις'' και δίδαξε στο δικό σου τμήμα ή τμήματα από Outstudents, με την Outstudying method.

Γιατί το Outstudying με συμφέρει;
Το Outstudying σε συμφέρει γιατί σου προσφέρει έναν μοναδικό, ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο να αναπτύξεις τις γνώσεις σου στα μαθήματα της σχολής σου, κατακτώντας τους στόχους σου, δημιουργώντας παράλληλα ένα όμορφο κλίμα συνεργασίας και όλα αυτά με 5€ ανά ώρα διδασκαλίας, σε ένα όμορφο μέρος της πόλης σου. Παράλληλα, σε προκαλούμε να ελέγξεις τα κόστη σου εφόσον δεν επιλέξεις το Outstudying, στα οποία περιλαμβάνονται τρόφιμα, ροφήματα στη σχολή, κόστη μεταφοράς, χρονικό κόστος όταν δυο μαθήματα απέχουν χρονικά μεταξύ τους στη σχολή ή ακόμα και αν τα μέσα μεταφοράς δεν λειτουργούν. Τέλος σε προκαλούμε να ελέγξεις την ποιότητα και την τιμή των Πανεπιστημιακών φροντιστηρίων. Το Outstudying είναι ξεκάθαρα, η πιο innovative, low cost effective και ποιοτική πρόταση της αγοράς.



Σε τι με ωφελεί το Outeaching;

To Outeaching , παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, σου παρέχει ένα πακέτο υψηλότατων αποδοχών. Σε εντάσσει σε ένα εξαιρετικό εργασιακό κλίμα παρέας και ομαδικότητας που σε βοηθά να λειτουργήσεις δημιουργικά και αποδοτικά. Αναπτύσσοντας τις δυνατότητες και τις δεξιοτεχνίες σου, και θέτοντάς σου ένα κίνητρο να γίνεσαι όσο καλύτερος μπορείς στην σχολή που φοιτείς, παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις στο βιογραφικό σου την εργασιακή σου εμπειρία και την προυπηρεσία σου.









Πηγή:
http://www.outstudying.com/index.html

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός