Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Νοεμβρίου 2011

Τα πιο περίεργα gadgets ever !


Από USB stick για φάρσες στο γραφείο,
μέχρι hands free που σου μιλάει, 

τα 10 πιο περίεργα gadget της αγοράς.






Lego digital camera

Εμπνεύσου από τα παιδικά σου χρόνια και δημιούργησε αναμνήσεις με στυλ. Είναι πρωτότυπη, πολύχρωμη, διασκεδαστική μα πάνω απ’ όλα λειτουργική. Με την Lego Digital Camera μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες σε ανάλυση 3 megapixels και μετά να τις καμαρώσεις στην LCD οθόνη 1.5 ιντσών που διαθέτει. Στην εσωτερική της μνήμη μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 80 φωτογραφίες και όταν αυτή εξαντληθεί, μπορείς να τις περάσεις στον υπολογιστή με το καλώδιο USB. Διαθέτει επίσης οπτικό ζουμ 4x, ενσωματωμένο φλας, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και δυνατότητα εστίασης… και το σημαντικότερο, παιδική αθωότητα!

Lego digital camera από 96,00 ευρώ


Whistle key finder


Πόσες φορές δεν σου έσπασαν τα νεύρα γιατί δεν έβρισκες τα κλειδιά σου; Το απόλυτο gadget γι’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα μικρό μπρελόκ. Είναι ευαίσθητο σε ηχητικά σήματα κι έτσι μ’ ένα απλό σφύριγμα ή χτύπημα των χεριών, θα σε προσανατολίσει αναβοσβήνοντας για τα κλειδιά σου.

Whistle key finder από 15,00 ευρώ


PC Prankster

Υπάρχουν δύσκολες μέρες που η δουλειά στο γραφείο φαίνετε ατελείωτη. Κι εσύ ψάχνεις ένα τρόπο να την κάνεις πιο διασκεδαστική. Σπάσε πλάκα στο γραφείο ή όπου αλλού υπάρχει υπολογιστής. Συνδέστε το PC Prankster σε μια θύρα USB και εξαφανιστείτε(διαθέτει χρονοκαθυστέρηση για να προλάβεις να απομακρυνθείς). Το PC Praknster θα πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή, θα αρχίσει να πληκτρολογεί ασυναρτησίες, να παίζει το «CAPS LOCK» και να κινεί το ποντίκι με τρελούς ρυθμούς. Μην ανησυχείς. Το PC είναι απόλυτα ασφαλές αφού δεν ενεργοποιεί πλήκτρα-κλειδιά για να προκαλέσει κάποια βλάβη.


PC Prankster από 35,00 ευρώ


Lite bulb


Όποιος την νύχτα περπατεί… Tο πιο designατο μπρελόκ φακός έφτασε! Μόλις βρεθείς κάπου σκοτεινά, πάτα απλά το lite bulb και δες το να λαμποκοπά όχι μόνο προς μία κατεύθυνση, αλλά παντού τριγύρω.

Και όταν δεν το χρειάζεσαι πια, άπλα ξαναπάτα το και σβήσ’ το.

Lite bulb από 12,00 ευρώ


Αδιάβροχο… iPod

Μια αδιάβροχη θήκη με ηχεία για να μην αποχωρίζεσαι το iPod σου ακόμα και στη θάλασσα!


Σύνδεσε τα ακουστικά σου μέσω της στεγανής υποδοχής, δες τα πάντα στην οθόνη(αφού η θήκη είναι διάφανη).

Διαθέτει επίσης ειδική αδιάβροχη μεμβράνη στα πλήκτρα για εύκολο χειρισμό και είναι κατασκευασμένη από άθραυστο πολυάνθρακα.

Αδιάβροχη θήκη iPod από 52,00 ευρώ



Δροσιά στο γραφείο

Τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό από ένα παγωμένο αναψυκτικό ή μια παγωμένη μπύρα μετά από τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή.


Να λοιπόν ο USB καταψύκτης, σχεδιασμένος σε ρετρό γραμμή, που παίρνει ενέργεια από την θύρα USB του υπολογιστή σου.

Χωράει ένα κουτί 330ml και διαθέτει και φως όταν το ανοίγεις. Be cool!

USB καταψύκτης από 30,00 ευρώ

T-Shirt equaliser


Ακόμα και αν δεν έχεις το ρυθμό μέσα σου… θα τον έχεις πάνω σου. Αυτό το ιδιόμορφο μπλουζάκι φέρει ένα γράφημα equalizer στο ύψος του στήθους το όποιο είναι ενεργό.


Διαθέτει 8 μπάρες, οι οποίες όταν αντιλαμβάνονται ήχο χοροπηδάνε στο ρυθμό του. Διαθέτει θήκη για μπαταρίες που αποσπάται για να το πλύνεις άφοβα. Φόρεσε το και γίνε το πιο groovy άτομο της πόλης!

T-Shirt equaliser από 30,00 ευρώ

Speak Easy

Το Speak Easy είναι το πιο «γλυκό» hands free που κυκλοφορεί.

Σύνδεσέ το στο κινητό σου, τοποθέτησέ το στο γραφείο σου και μίλα στα πιο γλυκά χειλάκια.

Το ωραίο είναι ότι αυτά τα σέξι χειλάκια κουνιούνται πραγματικά σαν να σου μιλάει κάποιος live. Ταιριάζει σε κάθε τύπο κινητού.

Speak Easy από 25,00 ευρώ



Μηχανή ποπ κορν

Τι άλλο θα μπορούσες να φας με τους κολλητούς στον τελικό κυπέλου;

Φτιάξε το αγαπημένο σου σνακ υγιεινά μιας και η συσκευή λειτουργεί με θερμό αέρα και δεν χρειάζεται σταγόνα λάδι.

Χάρη στο διαφανές καπάκι του, μπορείς να παρακολουθείς το καλαμπόκι σου να εκτοξεύεται μέσα σε μια μπάλα ποδοσφαίρου, και μόλις το αφαιρέσεις έχεις το ιδανικό μπολ για βραδιά τελικού με κολλητούς και μπύρες.

Μηχανή ποπ κορν από 50,00 ευρώ



Κούπα μόνο για σένα!

Έχεις βαρεθεί να φτάνεις στο γραφείο ή στο σπίτι, να έχεις έτοιμο τον καφέ σου, αλλά κάποιος άλλος να πίνει από την αγαπημένη σου κούπα; Σου βρήκαμε τη λύση. Μια κανονική κούπα που όμως έχει μια τρυπούλα στο τοίχωμά της. Και το καλύτερο είναι ότι την τάπα γι’ αυτή την τρύπα την έχεις μόνο εσύ! Η τάπα διαθέτει κρίκο ώστε να μην χάσεις βάζοντάς την στα κλειδιά σου. Προσοχή μην την χάσεις!


Κούπα με τάπα από 15,00 ευρώ





ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ??? ΚΑΝΤΕ LIKE !!!
Πηγή:men24

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός