Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Νοεμβρίου 2011

Σε φάση δοκιμών ο messenger του Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το Facebook δοκιμάζει αυτό τον καιρό έναν messenger για τα Windows 7 ο οποίος θα λειτουργεί ακόμα κι όταν ο χρήστης δεν έχει ανοικτή τη σελίδα της υπηρεσίας στον browser.




Ο νέος messenger προσφέρει τη δυνατότητα για chat με τους φίλους, ενώ δίνει πρόσβαση στα …notifications και στο ticker με τη δραστηριότητα των επαφών. Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται απλά για ένα πείραμα με αμφίβολη έκβαση, αλλά για μια εφαρμογή που θα κυκλοφορήσει σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Σημειωτέον ότι, με τα τωρινά δεδομένα, ο messenger θα τρέχει μόνο στα Windows 7, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα αναπτυχθούν εκδόσεις για Mac OS X ή Linux.

Το βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να αξιοποιήσει το σύστημα ειδοποιήσεων του λειτουργικού για να ενημερώνει πιο εύκολα το χρήστη. Αυτή τη στιγμή, η μόνη ειδοποίηση που έχει ο χρήστης στη browser-based έκδοση είναι ένα μήνυμα στο σχετικά ο tab. Με άλλα λόγια, αν ο browser δεν είναι σε πρώτο πλάνο, ο χρήστης δε μπορεί να ξέρει αν έχει κάποιο μήνυμα.



www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός