Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Νοεμβρίου 2011

O «κρυφός» φάκελος spam του Facebook







Εάν νομίζετε ότι τα εισερχόμενα μηνύματα στο Facebook σας ήταν αρκετά, περιμένετε να δείτε που είναι και όλα τα υπόλοιπα....



Τα προσωπικά μηνύματα στο Facebook έχουν «περάσει πολλά» και υπάρχουν στην ιστοσελίδα από τις απαρχές του. Αυτό που ξεκίνησε ως ένας απλός μηχανισμός ιδιωτικής συνομιλίας έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες του. Οι ανακοινώσεις του Facebook γύρω από το μυστηριώδες Project Titan πέρυσι, περιστράφηκαν γύρω από την εξέλιξη των μηνυμάτων σε μια πιο επαγγελματική και συνυφασμένη με συνομιλία υπηρεσία, η οποία φυσικά έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Αλλά ένα στοιχείο από τα μηνύματα που κατάφερε να ξεφύγει από πολλούς, ήταν το «spam box». Αν και εσείς δεν το έχετε παρατηρήσει ή δεν τον έχετε ακούσει ποτέ, τότε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ένα φίλτρο το οποίο φιλτράρει τα εισερχόμενα μηνύματά σας και αναλόγως τα «spam» τα «ρίχνει» σε έναν άλλο φάκελο.

Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα κάνα δυο μηνύματα που να θέλατε να δείτε, να έχουν ξεφύγει και να έχουν περάσει σε αυτό το φάκελο, οπότε καλό θα ήταν να του ρίχνατε μια ματιά. Λοιπόν, στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στα μηνύματα στην αριστερή πλευρά της οθόνης, όπου βρίσκονται όλες οι εφαρμογές σας. Στη συνέχεια παρατηρήσετε την ετικέτα «Άλλα» που εμφανίζεται ακριβώς από κάτω. Σε αυτή εδώ μέσα θα βρείτε διάφορα μηνύματα από «group» που έχετε συμμετάσχει ή προσκλήσεις σε κάποιες εκδηλώσεις, όμως μπορεί να βρείτε και μηνύματα που έχουν ξεφύγει.

Τώρα γιατί το ονόμασαν απλά «Άλλα» και όχι ανεπιθύμητα, κάτι θα ξέρουν αυτοί, ίσως για εμπορικούς λόγους και μάρκετινγκ. Όπως και να ‘χει ρίξτε μια ματιά δεν ξέρετε ποτέ τι μπορεί να βρείτε!








Πηγή: proho.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός