Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Νοεμβρίου 2011

Επανέρχονται οι servers του Battlefield 3

Μετά τα προβλήματα των πρώτων ημερών
Τα προβλήματα των παικτών του Battlefield 3 με το θέμα των servers (που δεν άντεξαν τον τεράστιο αριθμό παικτών) φαίνεται πως λύνονται, όπως τουλάχιστον παραδέχεται δημοσίως η ΕΑ. Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher στο Kotaku «τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και μένουν στο παρελθόν.



Είμαστε χαρούμενοι να αναφέρουμε πως η κατάσταση με τους servers μας ομαλοποιήθηκε για τους κατόχους PS3 και PC, ενώ το επίπεδο των servers που φιλοξενούν τους αγώνες της έκδοσης για το Xbox 360 έχουν επανέλθει στο 95%». «Παρόλο το γεγονός ότι η μπόρα πέρασε, οι τεχνικοί μας εργάζονται να εντοπίσουν το πρόβλημα και να αποτρέψουν την εκ νέου εμφάνισή του», συμπλήρωσε.

Στην κορυφή των πωλήσεων το Battlefield 3
Η κυκλοφορία του Battlefield 3 κατάφερε να ρίξει το Batman: Arkham City από την κορυφή του πίνακα των πωλήσεων στην αγορά της Αγγλίας. Η πλειοψηφία των επιμέρους Top 10 άλλαξε με την παραγωγή της DICE να σκαρφαλώνει στο Νο1, ενώ στο γενικό πίνακα, το FIFA 12 κατάφερε να παραμείνει στην τρίτη θέση και το Football Manager 2012 στην τέταρτη. Αναλυτικά ο πίνακας με τις πωλήσεις της εβδομάδας που τελείωσε την Κυριακή έχει ως εξής:

1 - Battlefield 3
2 - Batman: Arkham City
3 - FIFA 12
4 - Football Manager 2012
5 - Just Dance 3
6 - Forza Motorsport 4
7 - The Sims 3: Pets
8 - Zumba Fitness
9 - Skylanders: Spyro’s Adventure
10 - Rage


www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός