Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Νοεμβρίου 2011

Πρώτοι στην αγορά smartphones οι Κινέζοι

Η εταιρεία έρευνας αγοράς Strategy Analytics, η οποία μελετά μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στην αγορά των κινητών τηλεφώνων...
ανακοίνωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για το τρίτο τρίμηνο του 2011. Όπως φαίνεται, η Κίνα είναι η νέα μεγάλη δύναμη στα smartphones.



Σύμφωνα με τα δεδομένα της SA, από τις αρχές Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου διακινήθηκαν στην αγορά της Κίνας 24 εκατομμύρια smartphones, έναντι 23 εκατομμυρίων στις ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ ήταν η Νο1αγοράστα smartphones, αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει τώρα. Με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει η κινεζικήαγορά είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα διευρύνει το προβάδισμά της μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η πλειονότητα των smartphones στην Κίνα είναι φθηνές συσκευές με Android που κατασκευάζονται από ντόπιες εταιρείες. Η Κίνα είναι εδώ και αρκετά χρόνια η πρώτη αγορά στον κόσμο σε πωλήσεις feature phones (βλ. κινητά χαμηλών προδιαγραφών) και τώρα επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς και στην αγορά των high end συσκευών.




tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός