Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Δεκεμβρίου 2011

Aν η κατσίκα του γείτονα μόνο τρώει και δεν βγάζει γάλα τότε την σφάζουμε!

Το χόρτο είναι για όλες είναι λίγο και δανεικό!!

Οποιανών τα κεκτημένα θίγονται, δηλαδή τα αρπαγμένα, έχουν κάθε λόγο να υπενθυμίζουν σε σένα τον χαιρέκακο τα της κατσίκας του γείτονα... μιας και αυτοί είναι τόσο καλοί, αγαθοί και φιλεύσπλαχνοι άνθρωποι.

Περί της κατσίκας λοιπόν.

Δυστυχώς οι κατσίκες κάποιων γειτόνων μας έτρωγαν πάρα πολύ και κόντεψαν να σκάσουν από τη μάσα όταν οι κατσίκες άλλων γειτόνων ψόφαγαν απ’ την πείνα. Γι’ αυτό θα πρέπει να μάθετε τις κατσίκες σας να τρώνε όλες το ίδιο.

Για παράδειγμα οι κατσίκες των γειτόνων μας στρατιωτικών έτρωγαν παχυλά εφάπαξ, προικοδότηση τέκνων, συντάξεις στα 42 και στα 48, ξάπλες και μάσες στις λέσχες και στα ΚΑΑΥ.
Οι κατσίκες των ΟΤΕτζήδων έφαγαν 150.000 εφάπαξ, προικοδότηση τέκνων και συντάξεις των 2.500 στα 48.
Οι κατσίκες των ΔΕΗτζήδων, ΟΛΠιτζήδων, ΕΥΔΑΠτζήδων, ΗΣΑΠτζήδων, ΗΛΠΑΠτζήδων, τα ίδια και περισσότερα.
Οι κατσίκες των υπέροχων παιδιών της Βουλής 16 μισθούς των 5.000 και εφάπαξ των 400.000.
Οι κατσίκες των απανταχού Συμβούλων και Διοικητών απλά τον αγλέουρα.
Οι κατσίκες των βουλευτάδων, δημαρχαίων και άλλων χρυσοκάνθαρων απλά απεριόριστα.
Μα τώρα για τις κατσίκες θα μιλάμε ή για τα αφεντικά τους;

Ακούστε αφεντικά των κατσικών. Μαζέψτε τις κατσίκες σας. Αρπάζουν απ’ όπου βρουν. Τρώνε τις φρέσκες ελιές, αρπάζουν απ’ τα σπαρτά και απ’ το τριφύλλι του γείτονα, ακόμα και πουρνάρια τρώνε, δεν σέβονται τίποτα.

Και για νάχουμε καλό ρώτημα, γιατί απεχθάνεστε τις συγκρίσεις μεταξύ συντεχνιών; Θέλετε να σας κοιτάμε πόσο εύκολα τα αρπάζετε και να σας καμαρώνουμε; Μας λέτε αντί να κοιτάμε την ψόφια κατσίκα μας να προσπαθήσουμε να σας φτάσουμε και να σας μοιάσουμε; Δεν μας λέτε και τον τρόπο;

Δηλαδή αν σας μοιάσουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα θα παίρνουν 5.000 μισθό και θα βγαίνουν στη σύνταξη στα 48, φτάνει απλά να το διεκδικήσουν; Τόσο απλό είναι το πράμα; Και βέβαια μέχρι τότε θέλετε να σας καμαρώνουμε πως θα μασουλάτε τις δικές μας εισφορές και τα δάνεια του κράτους, γιατί από τα δανεικά τρώτε.
Για κοιτάτε κάτι πανέξυπνους παραμυθάδες νεοέλληνες που αντί να το βουλώσουν παριστάνουν τους σωτήρες των κατσικών των απανταχού γειτόνων!






Πηγή
tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός