Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Δεκεμβρίου 2011

''βίντεο'' Ανατολικά της Κρήτης πριν την Πρωτοχρονιά το ρωσικό αεροπλανοφόρο..


Πριν την Πρωτοχρονιά θα βρίσκεται ανατολικά της Κρήτης και νότια του Καστελόριζου (Μεγίστη) η ρωσική δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov, καθοδόν προς την Συρία.
Αυτές τις ημέρες η ναυτική δύναμη πλέει προς τα Στενά της Μάγχης τα οποία εκτιμάται ότι θα τα έχει διασχίσει μέχρι την Παρασκευή.






Ο ρωσικός Στόλος, όπως δημοσιεύει το defencenet.gr, την περίοδο αυτή πραγματοποιεί αεροναυτικές ασκήσεις στην βόρεια θάλασσα καθοδόν προς την Μεσόγειο.




Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Βόρειου Στόλου του ρωσικού Ναυτικού, οι ασκήσεις των ρωσικών πλοίων περιλαμβάνουν συνεργασία με τα αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov και ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου με τα ελικόπτερα των δύο πλοίων επιφανείας και του αεροπλανοφόρου.

Μαζί με το αεροπλανοφόρο και τα πτητικά του μέσα, ασκούνται το καταδρομικό Admiral Chabanenko καθώς και η φρεγάτα Yaroslav Mundry.

Τελικός προορισμός της ομάδας κρούσης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov, είναι η Συρία και πιο συγκεκριμένα το λιμάνι της Ταρτούς όπου και θα πραγματοποιηθούν αεροναυτικά γυμνάσια σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Συρίας στέλνοντας σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα ότι η ρωσική κυβέρνηση στηρίζει τον πρόεδρο Άσαντ.




πηγή

www.flashnews.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός