Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Δεκεμβρίου 2011

Οι πέντε καλύτερες πόλεις για να ζήσετε

Ποιες περιοχές προσφέρουν υψηλή ποιότητα ζωής;
Στις μέρες μας, οι άνθρωποι κυριαρχούνται από το άγχος λόγω των γρήγορων ρυθμών ζωής και της έντονης καθημερινότητας τους.





Η λίστα αυτή καταγράφει τις πέντε καλύτερες πόλεις του κόσμου, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης.

Θα πρέπει όμως να ταξιδέψετε μακριά για να το καταφέρετε αυτό...


Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η πόλη Κάλγκαρι στον Καναδά, η οποία θεωρείται από τις πιο καθαρές και φιλικές πόλεις του κόσμου.



Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Τορόντο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά. Είναι η δεύτερη πόλη του Καναδά που βρίσκεται στην πεντάδα, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανέλιξη.



Ο Καναδάς κυριαρχεί στην λίστα αυτή καθώς μια ακόμη πόλη του κατέχει την τρίτη θέση. Το Βανκούβερ είναι μια παραθαλάσσια πόλη, η οποία στο παρελθόν έχει βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας των καλύτερων πόλεων.



Η δεύτερη θέση ανήκει στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη. Η Βιέννη έχει μεγάλο πλούτο καθώς διαθέτει πολλά έργα τέχνης, μνημεία και μουσεία που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες. Είναι γνωστή άλλωστε για τον πολιτισμό της και την αρχιτεκτονική της.



Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η Μελβούρνη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας και αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στους κατοίκους αλλά και υψηλό επίπεδο ζωής.









www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός