Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

28 Δεκεμβρίου 2011

Ελένη και Μάκης αγκαλιά μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!


Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος. Η Πρωτοχρονιά του 2012 θα τους βρεις μαζί, ερωτευμένους και ήρεμους να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον τους και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί.







Το περιοδικό HELLO δημοσίευσε κατά αποκλειστικότητα φωτογραφίες από την περσινή Πρωτοχρονιά που το ζευγάρι είχε περάσει μαζί σε φιλικό σπίτι. Οι δυο τους φωτογραφίζονται ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δεν κρύβουν την ευτυχία τους. Η Ελένη Μενεγάκη πιο λαμπερή από ποτέ με στράπλες εντυπωσιακό φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις και ο Μάκης Παντζόπουλος με σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί, ακόμα και ενδυματολογικά.





Οι δυο τους συμπληρώνουν δύο χρόνια κοινής ζωής και όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλο τον απόλυτο έρωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της θα περάσουν την Πρωτοχρονιά στο σπίτι τους στα Μελίσσια μαζί με στενούς τους φίλους και όπως λένε όσοι γνωρίζουν η παρουσιάστρια που είναι δεινή μαγείρισσα θα περιποιηθεί προσωπικά τους καλεσμένους της.






www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός