Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Ιανουαρίου 2012

«Χαλούσα 30 εκατ. δραχμές σ' ένα ταξίδι για ρούχα»


Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τις... σπατάλες και τις επιπτώσεις τους
Η Καίτη Γαρμπή είναι από τις τραγουδίστριες που δεν δίνουν εύκολα συνεντεύξεις.






Παρόλα αυτά μίλησε στο Σταύρο Θεοδωράκη σε μία εκπομπή με θέμα το lifestyle. Οι διακυμάνσεις τουlifestyleτις τελευταίες δύο δεκαετίες ήταν πολλές, αφού στη δεκαετία του 90' υπήρξε η απόλυτη ακμή του. Τότε τα πρόσωπα της σόουμπιζ ζούσαν αλλιώς, σκορπούσαν πολλά χρήματα μία συνήθεια που για κάποιους έχει αλλάξει.

«Χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα ή ίντριγκες. Ήθελα εικόνα. Και μάλιστα μια εικόνα που θα ήταν πολύ διαφορετική» αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή στους «Πρωταγωνιστές».

Και συνέχισε: «Έπαιρνα το αεροπλάνο και έφευγα για δύο μέρες και πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα να βρούμε ό,τι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της εποχής και να πάρουμε ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας.

Αυτό όμως ήταν και ό,τι περίμενε να δει ο κόσμος. Δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει. Ένα ταξίδι μου κόστιζε περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της σεζόν και ίσως όχι ολόκληρης της σεζόν. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό. Το lifestyle ήταν σίγουρα πιο πολύ για τα πρώτα τραπέζια, αλλά η φωνή και η καρδιά για τους πίσω. Ο κόσμος είχε και ξόδευε πολλά. Και σίγουρα όλη αυτή η ζωή που κάναμε όλοι μας, κόστισε και αυτό που κάναμε τότε, έχει φέρει και όλο αυτό που υπάρχει σήμερα».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπήρξε περίοδος στην ζωή της που κοιμόταν στο κέντρο όπου δούλευε εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Ένα κομμάτι της εμφάνισής μου προέβλεπε να εμφανίζομαι ως Εσμεράλντα. Μας έβαλαν λοιπόν ένα κρεβάτι στο καμαρίνι μου, ήμουν και φρεσκοπαντρεμένη τότε, και κοιμόμουν εκεί με τον Διονύση. Ξυπνούσα το πρωί, δούλευα για τα παιδιά που ερχόντουσαν να με δουν ως Εσμεράλντα σε παιδική θεατρική παράσταση και μετά από το απόγευμα και μετά ήμουν ξανά στο πρόγραμμά μου... και μετά πάλι το πρωί για τα παιδιά και ούτω καθεξής».





www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός