Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Οκτωβρίου 2014

Τα κοπλιμέντα που «ψοφάει» να ακούσει ένας άντρας απο μια κοπέλα…


Εμείς τα κοριτσάκια είμαστε συνηθισμένα στα κοπλιμέντα και δεν μπορείς να το αρνηθείς.Από τον άγνωστο που θα σου σφυρίξει στο δρόμο μέχρι τον κούκλο μπάρμαν που θα σου προσφέρει σφηνάκια και θα ευλογήσει το πόσο όμορφη είσαι.




Παρ’ όλα αυτά…ο αγαπημένος σου όπως και όλα τα αγόρια, εκτός από τις καλές κουβέντες από τη μαμάκα του δεν ακούει και πολλά κοπλιμέντα. Έτσι, μια γυναίκα που θα του πει αυτό που θέλει ν’ ακούσει την κατάλληλη στιγμή, θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κοπέλες που είχε. Μάθε ποιά κοπλιμέντα θα τον ξεσηκώσουν:
1. «Πιάνουν τα χέρια σου»
Ένα ωραίο σχόλιο που αφορά στα ταλέντα που διαθέτει ο καλός σου από την κουζίνα και τα υδραυλικά μέχρι το κρεβάτι, το αυτοκίνητο (μα πως αλλάζει το λάστιχο με τόση χάρη) ακόμα και τα γυμναστήριο (αυτά τα χέρια σηκώνουν τόνους κιλά σαν πούπουλο). Ο καλός σου σίγουρα θέλει να ακούει πόσο καλός και δεξιοτέχνης είναι σε κάθε τομέα της ζωής του και πώς όσα κάνει εκτιμώνται.
2. «Με κάνεις να νιώθω τόσο (όμορφη, ασφαλής, σίγουρη, σέξι) και ό,τι άλλο ευχάριστο σου προκαλούν τα όσα για εσένα»
Αυτό είναι ένα από τα πιο ευγενή σχόλια που μπορείς να του κάνεις και εκείνος αμέσως θα εκτιμήσει πως το λες από καρδιάς. Ένας άντρας που κάνει προσπάθειες για να σου προκαλέσει όλα τα πιο πάνω και όχι να σε κάνει να σκας και να στεναχωριέσαι καθημερινά, σημαίνει ότι το προσπαθεί πολύ και οι προσπάθειές του πρέπει να εκτιμώνται και με έργα αλλά και με λόγια. Να ξέρει βρε αδερφέ, πώς ότι κάνει το κάνει καλά και είναι στο σωστό δρόμο.
3. «Θεέ μου είσαι τόσο , καυτός/ όμορφος/ ωραίος. Λατρεύω τα μάτια/ τα οπίσθια/ τα πτερύγια) και όποιο θειικό χαρακτηριστικό του προσέφερε απλόχερα ο καλός Θεούλης».
Όσο εσύ ψοφάς να σου λένε πόσο όμορφη είσαι και τι ωραίο μπούστο διαθέτεις, άλλο τόσο κι εκείνος θέλει να ξέρει πως μετράει και ειδικά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση. Τσάμπα νομίζεις πως κοπανιέται νυχθημερόν στο γυμναστήριο. Βέβαια δεν αρκεί να του λες ότι είναι ωραίος αλλά πρέπει να του τονίζεις το σημείο/ σημεία επάνω του που πιστεύεις πως είναι τέλεια. Μπορεί να είναι οι ώμοι, τα μπράτσα, τα γαλαζοπράσινα ματάκια (ακόμα κι να μοιάζουν με κουμπότρυπες στο μέγεθος). Αφού του πεις με λόγια τι σε ξετρελαίνει επάνω του, άγγιξε τον απαλά και στο σημείο που εκθείασες. Θα τον κάνει να αισθάνεται Θεός!
4.»Δεν καταλαβαίνω πως περνά ο χρόνος μαζί σου»
Με αυτό το κομπλιμέντο θα καταλάβει πως τον θέλει όχι μόνο για τη βιτρίνα (τη δουλεία, την εξωτερική εμφάνιση, τα χρήματα ή το ακριβό αυτοκίνητο) αλλά για όσα βλέπεις εσύ στην καθημερινότητα, ξοδεύοντας χρόνο μαζί του, που κυλά χωρίς να το καταλάβεις.
5.»Αυτό το τζιν/ μπλουζάκι/ μποξεράκι/ παπούτσι/ καπελάκι σου πηγαίνει τρέλα»
Παρόλο που τα περισσότερα αρσενικά δεν είναι πορωμένα με το στυλ, εντούτοις θα εκτιμήσουν το καλό σου σχόλιο για την ελάχιστη προσπάθεια που έκαναν για να δείχνουν ωραίοι, ειδικά όταν στολίζονται για να σε εντυπωσιάσουν.
6.»Αυτό ήταν το καλύτερο ραντεβού/δείπνο/δώρο που μου έχει κάνει ποτέ κάποιος»
Μπορεί το μπλουζάκι που διάλεξε να σου κάνει δώρο να μην το φορέσεις ποτέ, μπορεί το φαγητό στο αγαπημένο του εστιατόριο να μην τρωγόταν, αλλά εσύ πρέπει να τον εμφυχώσεις να συνεχίσει τις ευγενικές αυτές χειρονομίες που με τον καιρό μπορείς να τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις. Άλλωστε, ένα δώρο που δεν σου αρέσει είναι καλύτερο από το δώρο που δεν σου αγόρασε ποτέ!
7.»Είσαι τόσο καλός στη δουλειά σου»
Το ν’ αναγνωρίζεις την καταξίωση του καλού σου στον επαγγελματικό τομέα είναι ένα από δυνατά σου χαρτιά. Ειδικά αν κι εσύ είσαι μια γυναίκα καριέρας, επ’ ουδενί δεν θέλεις να τρομάξει από την δύναμη σου. Δείξε το θαυμασμό σου για τις ηγετικές του ικανότητες στη δουλειά κι εκείνος θα σε ανταμείψει στο κρεβάτι.
8.»Η οικογένεια/ οι κολλητοί/ η μαμά/η αδερφή σου είναι αξιαγάπητη»
Πολλά κορίτσια δυσκολεύονται να τα πάνε καλά με την οικογένεια, τους κολλητούς ή τη μητέρα του αγαπημένου τους. Το να γνωρίζει εκείνος εκ του ασφαλούς μέσα από τα όσα του λες πως η οικογένεια ή οι κολλητοί του χαίρουν της εκτίμησής σου, θα τον κάνει να ξετρελαθεί μαζί σου.
9.»Τι θα έκανα χωρίς εσένα/ δεν ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω/ μου έλειψες κιόλας»
Οι άντρες θέλουν να νιώθουν πως τους έχουμε ανάγκη. Όταν τους το δηλώνουμε κιόλας, είναι η καλύτερή τους στιγμή. Άφησέ τον να γνωρίζει πόσο τον θες και πόσο τον χρειάζεται ακόμα κι αν η αλήθεια απέχει λιγάκι από την πραγματικότητα.
10.»Κάνεις το καλύτερο σεξ
Μην ξεχνάς να τον επιβραβεύεις όσο πιο συχνά μπορείς στο σεξ, εφόσον το αξίζει φυσικά. Τ κοπλιμέντα που θέλει ν’ ακούει και για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, τα διπλάσια χρειάζεται στο σεξ. Αν δεν τ’ αξίζει μην τον εκθειάζεις χωρίς λόγο, γιατί θα κακομάθει και θα κάνεις να δεις τον οργασμό χρόνια πολλά.

www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός