Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Ιανουαρίου 2012

SMS: Στείλε της, αλλά τουλάχιστον καν’ το σωστά.

Υποθέτουμε ότι έχεις τον αριθμό της κοπέλας που σ’ ενδιαφέρει (δεν ρωτάω πως τον βρήκες κτλ).
Προφανώς της τα έριξες σε ένα μπαράκι, την βρήκες ...αδύναμη και αυτή στον έδωσε. Μπορεί να την γνώριζες χρόνια σαν φίλη, και σου ξύπνησε η ιδέα «φιλικά» πάντα να επικοινωνήσεις.


Μπορεί να είναι πρώην σου, να έχεις να την δεις καιρό και ο «φίλος» σου εκεί κάτω να την θυμήθηκε. Μπορεί να είναι συνάδελφός σου και να θέλεις να μιλήσετε για τη… δουλειά.
Μέχρι το βράδυ θα μπορούσα να κάθομαι και να αναφέρω περιπτώσεις, δεν είναι αυτή όμως η ουσία.
Η ουσία είναι ότι θες να επικοινωνήσεις μαζί της, και οι τρόποι επικοινωνίας ποικίλουν.
Ο πιο σωστός είναι ο άμεσος (π.χ. παρ’ την τηλέφωνο, πες της ό,τι έχεις να της πεις από κοντά).
Αν τώρα είσαι από τους τύπους που δεν το έχουν το άμεσο, η τεχνολογία είναι το δεκανίκι σου, sms, Facebook, e-mail, και δεν συμμαζεύεται γενικώς. Κρύψου πίσω από μία οθόνη και κάνε τις βρωμοδουλειές σου. ΚΑΝΤΟ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΑ!

Πρώτο και κύριο, μάθε ορθογραφία αν δεν ξέρεις, ποτέ δεν είναι αργά. Χρησιμοποίησε Μπαμπινιώτη, χρησιμοποίησε T9, χρησιμοποίησε κάτι γενικώς και γράψε σωστά ελληνικά. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από το να την πέφτεις μέσω μηνύματος και να της γράφεις: «για σου τι κάνης, μορό μου, ήσαι πολί όμορφη» και άλλα τέτοια εμετικά. Έχασες μάγκα, εκτός κι αν είναι εξίσου ανορθόγραφη ή εσύ είσαι ο Gerard Butler .

Μην υπερβάλεις με τα σημεία στίξης, εκτός κι αν είσαι 15 χρονών. Κάθε σημείο στίξης επινοήθηκε και έχει ξεχωριστό νόημα. Περιόρισε τις τελίτσες, είσαι άντρας. Εντάξει καταλαβαίνει τις προθέσεις σου με τις τελίτσες, μην καταντάς όμως κουραστικός.

• Στο πρώτο μήνυμα και, γενικά αν μπορείς, να είσαι πρωτότυπος. Πες της κάτι έξυπνο, κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον, εξάλλου το κινητό και το inbox της έχει γεμίσει με μηνύματα τύπου: «καλησπέρα τι κάνεις, είσαι πολύ όμορφη» κι άλλα τέτοια Γαρδελίστικα. Γιατί πιστεύεις ότι θα απαντήσει σε ‘σένα και όχι σε κάποιον άλλο με sixpack; Πρωτοτυπία! Δεν θα σου πω εγώ, στύψε κι εσύ το μυαλό σου.

Πάψε να γράφεις σε Greeklish, σε παρακολουθώ. Έχεις από τις πιο ωραίες γλώσσες του πλανήτη, είναι ερωτική από μόνη της. Τι την γ…. γράφοντας ελληνικές λέξεις με αγγλικό αλφάβητο;

Μην κόβεις τις λέξεις. Αν είναι να βαριέσαι να γράψεις ολόκληρες τις λέξεις, καλύτερα φίλε μου μην στέλνεις μήνυμα. Είναι σα να βαριέσαι να …. Αφού για έναν σκοπό στέλνεις, για την πάρτη σου. ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!

Μίλα της σαν άνθρωπος, δεν είναι νεογέννητο να της λες: «μωρό μου, πάμε άτα και μετά θα κάνουμε νάνι μαζί». Γυναίκα ειναι αν δεν το θυμάσαι, μίλα λοιπόν σαν άντρας και αφού αποκτήσεις οικειότητα, μπορείς να πεις κι αυτές τις γλιτσιές.

Κάνε κοπλιμέντα με το μέτρο, δεν κάνει να το πάρει πάνω της όλο, γιατί αν γίνει αυτό ήλιο δεν θα δεις.

Και τελευταίο και σημαντικότερο. Είσαι άντρας, μην ξεχνάς το φύλο σου όταν της γράφεις. Να είσαι κοφτός και περιεκτικός. Το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» μην το ξεχνάς.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός