Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Φεβρουαρίου 2012

Ν.Κορέα έδωσε 960 φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης!


Όχι μία ούτε δύο αλλά 960 φορές χρειάστηκε να δώσει η 69χρονη Τσα από τη Νότια Κορέα προκειμένου να αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης! Ο επιμένων νικά...
Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία!







Η Τσα, έμεινε μετεξεταστέα 949 φορές στις γραπτές εξετάσεις για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την ίδια, της ήταν παντελώς αδύνατο να καταλάβει την ορολογία και έτσι αναγκάστηκε να βασιστεί στην απομνημόνευση. Την 950η φορά κατάφερε να απαντήσει σωστά στις 60 από τις 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και να περάσει τις εξετάσεις.

Δεύτερο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει και να φθάσει επιτέλους στο στόχο της ήταν το τεστ οδήγησης. Το εξεταστικό σύστημα εκεί, απαιτεί οι εξεταζόμενοι να περνούν από δύο τεστ πορείας. Η Τσα κόπηκε τέσσερις φορές στο καθένα! Συνολικά δηλαδή, έδωσε 960 φορές εξετάσεις και ξόδεψε για τα εξέταστρα 3.800 δολάρια, αφού για κάθε τεστ πλήρωνε πέντε δολάρια.

Όταν η Τσα, της οποίας το όνομα στη γλώσσα της σημαίνει «όχημα», πήρε επιτέλους το δίπλωμά της τον προηγούμενο Μάιο, η αυτοκινητοβιομηχανία Ηyundai-Κia, ζήτησε από τον κόσµο να της στείλει συγχαρητήρια μέσω του ίντερνετ. Τα μηνύματα που δέχθηκε ήταν χιλιάδες και για το λόγο αυτό η Ηyundai αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας 16.800 δολαρίων όπως επίσης να την επιλέξει ως το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής της καμπάνιας.



Πηγή

www.partyspirit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός