Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Φεβρουαρίου 2012

Κατάσχεση στην Imako του Π. Κωστόπουλου

Δικαστικός επιμελητής, συνοδεία αστυνομικών με κατασχετήριο από εταιρεία στο χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου, πήγαν σήμερα Τρίτη στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας «Imako» του Π. Κωστόπουλου και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι θα γίνει κατάσχεση σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας που δεν τους ανήκουν.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με μαρτυρία πρώην εργαζόμενου ο οποίος βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της εταιρείας οι άνθρωποι που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή «άρχισαν να σηκώνουν ό,τι δεν ήταν καρφωμένο στο πάτωμα».

Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιες εταιρείες ανήκουν σε ποιον, δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός προκειμένου οι πιστωτές να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλει η επιχείρηση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα με τη μεγαλύτερη αξία στα γραφεία της Imako είχαν ήδη μεταφερθεί σε άλλα γραφεία.



Πηγή

epikaira.gr





0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός