Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

29 Φεβρουαρίου 2012

Το νέο look της Αγγελικής Ηλιάδη

Νέα σελίδα στη ζωή της γυρίζει η Αγγελική Ηλιάδη. Όπως η ίδια είπε στην εκπομπή «Μίλα» ετοιμάζεται για το γάμο της, ο Μάριος Κυπριώτης και ο Μιχάλης Τσούκας, οι δύο στιλίστες που το τελευταίο διάστημα έχουν αναλάβει την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη μίλησαν στην εφημερίδα Espresso για τις αλλαγές που έχουν κάνει στην εκρηκτική τραγουδίστρια.







«Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσοντας το στιλ της. Βγάλαμε την εικόνα μιας μοντέρνας γυναίκας, που είναι κομψή και σέξι. (...) Η Αγγελική ήταν ανέκαθεν μια γυναίκα η οποία πρόσεχε το στιλ και την εμφάνισή της. Είναι επίσης fashion conscious και μπορεί να ξεχωρίσει το νέο και το ανατρεπτικό. Δεν χρειάστηκε να της πούμε κάτι ιδιαίτερο» ανέφεραν στην εφημερίδα οι δύο στιλίστες.



Η Αγγελική Ηλιάδη πάντα αγαπούσε τη μόδα το τελευταίο διάστημα όμως στηρίζει ένα πιο ροκ στιλ.«Ο χρόνος ήταν κατάλληλος για να περάσει σε μία νέα φάση εξελίσσσοντας το στιλ της. Εξάλλου, μια γυναίκα με σώμα σαν της Αγγελικής έχει πολλές επιλογές. Πέρα από αυτό, η πρωταρχική σκέψη μας ήταν να βγάλουμε προς τα έξω την εικόνα μιας νέας, μοντέρνας γυναίκας, η οποία είναι κομψή αλλά και σέξι!» Όσο για το νυφικό που θα φορέσει στο γάμο της με τον Κώστα Μηλιωτάκη οι δύο στιλίστες αποκαλύπτουν: «Το νυφικό θα σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν την αγχώνει ιδιαίτερα»



real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός