Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

17 Μαρτίου 2012

«Του αξίζει του Άδωνι ακόμη ένα παιδί»


«Πρωινό ΑΝΤ1» η Ευγενία Μανωλίδου.
Σχολιάζοντας τη διαφωνία των κριτών στο σόου, η Ευγενία δήλωσε «Υπήρχε ένταση και πάντα υπάρχει σε τέτοια τηλεοπτικά προγράμματα. Και πάντα έχεις και τους γύρω σου που σε “τσιγκλάνε” και λίγο περισσότερο» είπε, ενώ για την απουσία του Ηλία Ψινάκη από τον φετινό κύκλο πρόσθεσε:



«Ο Ηλίας μου λείπει, όπως λείπει και γενικά από το πρόγραμμα. Γιατί το έχει στιγματίσει για τις τρεις χρονιές που συμμετείχε».

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε γιατί επέλεξε να απέχει για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, απάντησε: «Έχω προσπαθήσει να διαχωρίσω τους δύο χώρους όσο γίνεται πιο καλά. Επειδή για πολλούς λόγους η ιδιότητά μου η τηλεοπτική έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την μουσική μου ιδιότητα, θέλω όταν ασχολούμαι με το ένα, να απέχω ολοκληρωτικά από το άλλο».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις δουλειές της στην τηλεόραση, η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εξαιρετικά άδικες» τις κριτικές που δέχτηκε, ειδικά για τη «Στιγμή της Αλήθειας», ενώ τόνισε: «Σε όλα τα προγράμματα ακολουθώ οδηγίες. Δεν έχω την εμπειρία τη δική σας για να κάνω και κάτι παραπάνω».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τα media και ειδικά τον χαρακτηρισμό «μπουμπούκος» που είχε χρησιμοποιήσει η ίδια για τον Άδωνι Γεωργιάδη, παραδέχτηκε: «Έκανα χαζομάρα, έκανα βλακεία» τονίζοντας πως αυτή η αυθόρμητη ατάκα της έχει γίνει αφορμή για δεκάδες επιθέσεις στον σύζυγό της, μέσα στην αρένα της πολιτικής.

Τέλος, η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί στο άμεσο μέλλον -μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας που ετοιμάζει. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά «Του αξίζει του Άδωνι ακόμη ένα παιδί», τονίζοντας πως εκείνος το θέλει περισσότερο από την ίδια.



tro-ma-ktiko.

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός