Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

25 Μαρτίου 2012

Τι λέει ο Πλούταρχος για την κατάσχεση του σκάφους από το ΣΔΟΕ


Στα χέρια του ΣΔΟΕ έπεσε όπως σας είχαμε πει νωρίτερα ο Γιάννης Πλούταρχος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά από οικονομικό έλεγχο του δέσμευσαν το σκάφος και του ζήτησαν 300.000 ευρώ για να «ξεμπλέξει».




Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο star και υποστήριξε ότι το σκάφος του είναι επαγγελματικό, απλά οι δουλειές «έπεσαν έξω», δεν μπόρεσε να κάνει τα ναύλα που χρειαζόταν και δεν τον πίστεψαν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ.

«Το σκάφος δεν είναι δεσμευμένο με την έννοια ότι δεν μπορεί να κινηθεί, δεν μπορεί να κάνει ναύλα», είπε και πρόσθεσε «απλά είναι για έλεγχο ακόμα και δεν έχω κάποιο πόρισμα της εφορίας... Εδώ και τρία χρόνια περίπου αποφάσισα να κάνω μια επιχείρηση και έτσι αγόρασα με την βοήθεια ενός δανείου ένα επαγγελματικό σκάφος. Για να ασχοληθώ με κάτι που τουλάχιστον αγαπώ τόσο πολύ», εξηγεί.

«Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά βέβαια, γιατί έπεσα στην αρχή της κρίσης και δεν μπόρεσα να κάνω τα ανάλογα ναύλα που έπρεπε να κάνω. Το κράτος λοιπόν έρχεται και σου λέει «Κύριε, επειδή δεν έχεις τα ανάλογα ναύλα δεν πιστεύω ότι είναι επαγγελματικό το σκάφος του και είναι ιδιωτικό. Και έτσι λοιπόν απαιτώ να μου φέρεις πίσω το ΦΠΑ». Είμαστε σε αυτή την διαδικασία τώρα», προσθέτει.

Ο κ. Πλούταρχος δεν γνωρίζει ακόμα αν θα του ζητηθεί να πληρώσει τελικά το ΦΠΑ, αλλά δείχνει έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές.



www.star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός