Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

24 Μαρτίου 2012

"Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι μήπως δεν μάθω να ζω..."


Μία άλλη πλευρά του εαυτού του αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Psychologies». Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τη ζωή του και τους φόβους του.



«Παίρνω ικανοποίηση αλλά φεύγει γρήγορα και μετά χρειάζομαι κάτι καινούργιο να συμβεί, να πετύχω, για να ικανοποιηθώ ξανά. Δεν έχω καταφέρει ακόμα δυστυχώς να ηρεμήσω, με την έννοια του να απολαμβάνεις και να παίρνεις ικανοποίηση από τα τόσα καλά που προσφέρει η ζωή» είπε ο Αντώνης Κανάκης όσον αφορά στο πως βιώνει την επιτυχία ενώ αποκάλυψε ότι στη δουλειά θέλει να έχει τον πλήρη έλεχο: «Είναι αλήθεια, το κάνω σε μεγάλο βαθμό, για δύο λόγους βασικά. Πρώτον, γιατί έτσι είμαι και, δεύτερον, για πρακτικούς λόγους, επειδή θεωρώ πως δεν γίνεται διαφορετικά να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως όταν εμφανίζονται άνθρωποι που κερδίζουν την εμπιστοσύνη μου τους δίνω πολύ χώρο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν συνεχίζω να ελέγχω τα πάντα».


Όσο για το ποιος είναι ο μεγάλος του φόβος; «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι μήπως δε μάθω να ζω πριν πεθάνω ή μήπως, αφού μάθω, δεν θα έχει απομείνει πολύς χρόνος για να το χαρώ. Φοβάμαι μήπως δε χορτάσω αγάπη, μουσική και φύση. Φοβάμαι μήπως δεν ζήσω το θαύμα ή μήπως δεν του επιτρέψω να με βρει. Μάλλον εμένα φοβάμαι περισσότερο. (…) Έχω εμπιστοσύνη στη ζωή και ξέρω πως, ό,τι σου παίρνει από τα νιάτα σου, στο αναπληρώνει αλλιώς. Φτάνει να είσαι και εσύ σε θέση να το εκτιμήσεις. Το μυαλό και η καρδιά να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία, και όσο πιο ατίθασα γίνεται, αυτό είναι που θα ήθελα. Δεν φοβάμαι τα ηλικιακά γηρατειά, τα εγκεφαλικά γηρατειά, τα οποία έρχονται σε όλες τις ηλικίες φοβάμαι».




www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός