Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Μαρτίου 2012

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στη Σοφία Βόσσου για το "Μίλα"

Την απάντησή της στα όσα δήλωσε η Σοφία Βόσσου για την απομάκρυνσή της από το "Μίλα" έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου. Την απάντησή της στην Σοφία Βόσσου έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα απο την εκπομπή Μίλα.



"Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει", της είπε ο Νίκος Μουρατίδης και η Τατιάνα απάντησε: "Εγώ την αγαπώ. Την αγαπώ και θέλω να είναι καλά".

"Θα μου πεις γιατί η Βόσσου σε κατηγορεί δεξιά και αριστερά; Εκανες μια εκπομπή με κάτι κυρίες, μεταξύ τους και η Βόσσου. Πού είναι τώρα οι κυρίες;", συνέχισε ο κ. Μουρατίδης.

"Το Star πήρε μια απόφαση να γυρίσει η εκπομπή στο προηγούμενο concept, δηλαδή στις συνεντεύξεις, και όχι το concept της παρέας που είχαμε. Ηθελαν το προηγούμενο concept γιατί μάλλον πήγαινε καλύτερα. Πήρε την απόφαση αυτή το κανάλι και ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Αυτό έγινε. Δεν έγινε κάτι άλλο. Αυτό είναι κάτι που όντως συμβαίνει, αλλά εγώ θα κρατήσω τις καλές στιγμές. Θα κρατήσω τα όμορφα λόγια, που όντως υπήρχαν, γιατί η Σοφία είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός. Θα κρατήσω, λοιπόν, την τρυφερότητα και την αγάπη, και όχι αυτά", κατέληξε.




Πηγή cosmo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός