Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Απριλίου 2012

Ό,τι δεν πρέπει να ντρέπεσαι να κάνεις μπροστά του


Με λίγα λόγια, αν έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα στο οποίο ούτε τα βασικά δεν μπορείς να κάνεις μπροστά του με άνεση, κάποιο λάκκο έχει φάβα....
 
 


Μην ντρέπεσαι να γίνεις έξαλλη μαζί του:
Έχεις ένα κακό συνήθειο, κι εσύ και πολλές γυναίκες: μαζεύεις νευράκια, μαζεύεις παράπονα, εκείνος πάλι νομίζει πως τα κάνει όλα σωστά και τη στιγμή της έκρηξης σου σαν άλλος Βεζούβιος, δεν ξέρει από που του ήρθε η λάβα. Δεν θα πρέπει να νιώθεις ντροπή μπροστά του αλλά είναι καλύτερο εξαρχής να μιλάς για όσα σε θυμώνουν. Αν από το ξεκίνημα της σχέσης σας, ξέρει τα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν, και τα λάθη θα αποφύγει και μια πιο ειλικρινή σχέση θα αναπτύξετε.
Μην ντρέπεσαι να διεκδικείς τα δίκιο σου μπροστά του: 
Νομίζεις πως σε θέλει δίπλα του σκέτο μπιμπελό; Όχι, βέβαια. Σταμάτα να σκέφτεσαι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσει επειδή φώναξες την κολλητή σου ή παραπονέθηκες στο κακό σέρβις της καφετέριας. Ίσα, ίσα, κάθε άντρας θέλει στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα που να ξέρει να τα βγάζει πέρα και μόνη της!
Μην ντρέπεσαι να κλάψεις μπροστά του: 
Μετά από τόση κριτική που έχει δεχτεί το γυναικείο φύλο ανά δεκαετίες για έντονο συναισθηματισμό, καταλήξαμε να γίνουμε χειρότερες και από τη βασίλισσα του πάγου. Κι όμως, ο καλός σου θέλει να ξέρει πως είσαι μια γυναίκα με τα όλα της, που ρίχνει και μαύρο δάκρυ όταν βλέπει τον Τιτανικό για χιλιοστή φορά. Άσε που εκεί που κλαις, θα έχει την ευκαιρία να σου συμπαρασταθεί και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αυτό θα πει δέσιμο.
Μην ντρέπεσαι να δείξεις τις ανασφάλειές σου μπροστά του:
Θέλεις να ακούς το ''σ'αγαπώ'' περισσότερο; Ζήτα το! Θέλεις να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί; Κάν'το! Δεν πειράζει να κάνεις σαν μωρό κάποιες φορές. Το ότι δείχνεις, εκείνο το εύθραυστο πρόσωπό σου, θα τον κάνει να σε προσέξει περισσότερο. Απλά, πρόσεξε μην το παρακάνεις.
Μην ντρέπεσαι να δείχνεις πως είσαι άνθρωπος βρε αδερφέ:
Σταμάτα να είσαι από εκείνες τις γυναίκες που ξυπνούν νωρίτερα για να βάλουν μέικαπ, να τις δει εκείνος φρέσκες. Σταμάτα να βάζεις την βρύση να τρέχει όσο ουρείς για να μην σε ακούσει. Το να βλέπει εκείνος το αληθινό σου πρόσωπο μέσα στην καθημερινότητά σου, με τις ανάγκες, τα σπυράκια, τις ευαισθησίες του, είναι ανθρώπινο και θεμιτό.
Μην ντρέπεσαι να δείξεις πως αρρώστησες:
Αρρώστησες! Συμβαίνει σε όλους συμβαίνει αυτό και είναι κρίμα να τον αποφεύγεις μέχρι να περάσει η γαστρεντερίτιδα ή το κρυολόγημα. Αν θέλεις να περάσεις τη ζωή σου με τον άντρα αυτό, καλό είναι να ξέρει πόσο όμορφη είσαι και με τη μυξούλα και το βηχαλάκι.
Μην ντρέπεσαι να γδυθείς μπροστά του:
Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Εκείνος ξέρει πολύ καλά το σώμα σου, όσο κι αν προσπαθείς να το κρύβεις. Άσε τα ραντεβού στα τυφλά, και απόκτησε αυτοπεποίθηση επιτέλους!
Κατερίνα Πατούλια
 womenonly.gr 

Πηγή: pistepseto

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός