Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Απριλίου 2012

Άσκηση του βρετανικού στρατού στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρακολουθείστε τα εντυπωσιακά πλάνα από τις ασκήσεις
Η στρατιωτική άσκηση που παρουσιάζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, λαμβάνει χώρα δύο φορές το χρόνο και έχει ως στόχο τη διατήρηση της ετοιμότητας των στρατιωτών για έκτακτες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα το πόλεμο στη Λιβύη ή την αντιμετώπιση τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Στη δυτική Σκωτία, χιλιάδες στρατιώτες έλαβαν μέρος στην άσκηση, η οποία θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες και θα συμμετάσχουν συνολικά περισσότεροι από 1.600 στρατιώτες. Προφανώς, οι άγγλοι στρατιώτες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, το ΝΑΤΟ έστειλε τα στρατεύματα για την αποκατάσταση της ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση του Υπουργείου Άμυνας και ενσωματώνει όλες τις υπηρεσίες μας, καθώς και στενούς συμμάχους μας. Δίνει τη δυνατότητα στους στρατιώτες μας να εξοικειωθούν με πραγματικές συνθήκες εκτάκτου ανάγκης – ειδικότερα της αεροπορίας μας», δήλωσε ο διοικητής της Ταξιαρχίας 16 Assault Air, Giles Hill.

Το όλο εγχείρημα περιλαμβάνει περισσότερους από 1.600 στρατιώτες, 8.000 μέλη του Βασιλικού Ναυτικού και 30 αεροσκάφη.

















Πηγή
newsbeast.gr







0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός