Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Απριλίου 2012

Τατουάζ χένα; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;




Μπορεί να είναι μια πιο ασφαλής λύση για τους λάτρεις των τατουάζ, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για την υγεία τους.
Θυμόμαστε εκείνο το σκιαχτικό βιντεο κλιπ της Madonna σε γκόθικ εκδοχή που έκανε τη χένα ιδιαίτερα δημοφιλή. Καλό είναι εσείς που είστε φαν τους είδους να είστε και προσεκτικοί γιατί...
υπάρχει και χένα που πουλιέται στις υπαίθριες αγορές και μπορεί να σας προκαλέσει αντιδράσεις στο δέρμα και αναφέρομαι στημαύρη χένα.

Αυτό συμβαίνει λόγω των χρωστικών ουσιών που συγκεντρώνονται στην πάστα της. Οι βλαβερές της συνέπειες μπορεί να μην εκδηλωθούν αμέσως αλλά κάποιες μέρες μετά. Η φυσική και ακίνδυνη χένα έχει αποχρώσεις του καφέ. Αν το χρώμα που χρησιμοποιούν είναι πολύ σκούρο έως μαύρο τότε πιθανότατα να έχει χρωστικές.

Επίσης αν σας πουν ότι μπορεί να βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα τότε επίσης μάλλον μιλάμε για χημική χένα αφού η φυσική θέλει το χρόνο της. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσετε το δέρμα σας έκθετο σε πιθανούς κινδύνους επειδή απλά ενθουσιαστήκατε με τη στιγμή και το σχέδιο.

queen

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός