Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Απριλίου 2012

Όταν η νεογέννητη αντιλόπη συνάντησε τη λεοπάρδαλη

Η φύση έδειξε το αναπόφευκτο και σκληρό της πρόσωπο.Μπορεί η παρακάτω φωτογραφία να μοιάζει συγκινητική και στοργική στην αρχή, ωστόσο αποτελεί τη τρανταχτή απόδειξη, πως ακόμα και η φύση μπορεί ορισμένες φορές να γίνει ιδιαίτερα ωμή και βίαιη.



Αυτή τη πρώτη συνάντηση της λεοπάρδαλης με τη νεογέννητη αντιλόπη, συνέλαβε στο φακό του ένας οδηγός σαφάρι στο αποθεματικό ζωολογικό πάρκο «Sabi Sand Game», στη Νότια Αφρική.

Για 45 ολόκληρα λεπτά, η λεοπάρδαλη φαίνεται φιλική με το νεογέννητο ζώο, το οποίο μάλιστα ένοιωθε τόσο ασφαλές κοντά στη λεοπάρδαλη, που δεν δίστασε να τη πλησιάσει για θηλασμό.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το αρπακτικό αποφάσισε να σταματήσει να παίζει με τη τροφή του και κατασπάραξε τη μικρή αντιλόπη. Η τρομοκρατημένη μητέρα του άτυχου πλάσματος παρακολουθούσε αβοήθητη από έναν θάμνο και γνώριζε πως το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.

Ο 30χρονος οδηγός σαφάρι, ονόματι Marius Croetzee, παρακολουθούσε, μαζί με τους πελάτες του, αυτή τη συγκινητική και ταυτόχρονα βίαιη φυσική στιγμή, σε απόσταση μόλις έξι μέτρων.








newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός