Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

30 Απριλίου 2012

Έρχεται το Steam για Linux!


Ένα από τα "βασικά" μειονεκτήματα του Linux έναντι των Windows είναι η έλλειψη hardcore παιχνιδιών, αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που... πολλοί χρήστες προτιμούν να έχουν εγκατεστημένα και τα δυο λειτουργικά στον υπολογιστή τους ώστε να κάνουν Dual Boot.



Αυτό όμως φαίνεται θα αλλάξει πολύ σύντομα, αφού η δημοφιλής υπηρεσία της Valve το Steam, θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε υπολογιστές με Linux.

Ο Gabe Newell,  που είναι διευθύνων σύμβουλος της Valve, δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στη δημιουργία μιας έκδοσης του Steam που θα είναι συμβατή με Linux.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία είχε κάποια προβλήματα με την API του OpenGL αλλά το πρόβλημα λύθηκε και πολύ σύντομα θα έχουμε τη πρώτη Beta, μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που θα λανσαριστεί θα είναι το just Left 4 Dead 2.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η μέρα που θα παίζουμε πρωτοκλασάτους τίτλους στους υπολογιστές μας με Linux και τα Windows θα είναι "περιττά", πλησιάζει σύντομα.



 newsnow.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός